Vintage E-Liquids

nov 23, 14 Vintage E-Liquids

Vintage E-Liquids

Vintage E-Liquid

Weer een nieuwe liquids op Nederlandse bodem,maar deze verdient wel extra aandacht. Niet eens zozeer om de liquid maar ook om het flesje waar de liquid in zit.

De Vintage E-Liquid voldoet totaal niet aan de Nederlandse wetgeving, maar wat maakt het uit. De wet is nog niet zo ver, en ik zeg dan gelukkig maar. Want dit zijn wel de leuke cadeautjes die je in je schoen zou willen vinden. Vandaar dat ik deze review schrijf. Want uiteindelijk willen wij allemaal cadeautjes. De flesjes hebben geen kindersluiting, maar zijn door een kind niet gemakkelijk te openen.

De flesjes zijn in Zippo vorm en kunnen ook worden geopend als een Zippo. Als je het deksel opent zie je een flesje waar 15 ml liquid in zit. Bij het sluiten wordt de opening van het flesje weer afgesloten. Het midden van het flesje is van zacht plastic om zo druk uit te kunnen oefenen bij het vullen. Het vullen van je Atomiser bij deze flesjes is eenvoudig. De gehele verpakking bestaat trouwens uit plastic, dus denk niet dat je een echte Zippo koopt.

Waar het natuurlijk ook om gaat is de smaak, want je wilt als je een cadeautje geeft niet te horen dat het een leuk flesje was, maar verder niet te dampen. Ik heb 2 smaken van de Vintage E-Liquids kunnen proeven en zal de smaak en de kwaliteit proberen te beschrijven.

The Lover

vintage-premium-liquid-the-lover

The Lover is een liquid van 60PG/40VG en bevat 15 ml liquid. De smaak waar we het bij de liquid over hebben is Papaya , sinaasappel en Guava. Deze vruchten ken ik helemaal niet, met uitzondering van sinaasappel. De combinatie doet mij echter denken aan andere Amerikaanse liquids en kan gemakkelijk meedoen in deze orde van smaken. Een prettige samenstelling van vruchten die niet te overheersend is, maar een rustige fruitsmaak, waarbij je bij elke inhalering een frisse nasmaak ervaart. De Throath Hit is niet overheersend en de samenstelling van VG/PG is precies goed. Uiteraard laat ik anderen ook mee proeven en zij hebben ook dezelfde ervaring. Lekker, niet overheersend en een rustige smaak.

The Legend

vintage-premium-liquid-the-legend

The Legend is ook een liquid van 60 PG/40 VG en persoonlijk vind ik deze iets lekkerder. Hier is volgens mij iets meer moeite gedaan om een goede combinatie van smaken te generen. Bij deze liquid is gebruik gemaakt van een basis met Tabak en daarnaast Karamel en Vanille. De Vanille is lekker zoet, echter de combinatie van Karamel en Vanille maakt hier het hele verschil. Het lijkt er daardoor op dat er een vleugje noten in verwerkt is. Ik weet het klink vreemd, maar het maakt de smaak compleet. Karamel met Vanille geeft bij mij een beetje een notensmaak met een zoete nasmaak. Ik vind deze liquid persoonlijk heel intens. En je kan dan zeggen dat het niet kan, maar ik test niet alleen en meerderen vinden deze smaak erg vol en lekker.

Ik vind zowel de flesjes als de uitstraling leuk. Ik ben trouwens niet de enige. Maar ook de smaak is boven verwachting. Dus ik zeg: we hebben een Sinterklaas cadeautje gevonden en hoop dat deze liquid in veel schoenen gevonden gaat worden. Laat het mij weten op 6 december wat jullie van deze bijzondere liquids vonden.

De Vintage E-Liquids worden geleverd en een bijzonder flesje met een verhouding van 60PG/40VG en zijn leverbaar met 6 en 12 MG nicotine en natuurlijk ook een variant zonder nicotine. De hoeveelheid liquid is 15 ml wat net weer dat beetje extra geeft aan het cadeau.

we-vapenl-1402828256

 

1 Comment

  1. Ziet er veelbelovend uit Rob en die flesjes zijn cool om te zien.
    Een maker die ook wat bijzonders aan het uiterlijk van de verpakking doet kan ik zeer waarderen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck