The Vial Liquid Apple Strudel

feb 05, 15 The Vial Liquid Apple Strudel

the-vial-logo-with-background_10

The Vial is een liquid uit Hawaï en deze liquid heb ik al eens eerder in de review gehad, maar toen met de Liquilio Breeze. Deze keer ga ik voor de gebakken appel met gebak. Iedereen die dan denkt aan Appeltaart en kaneel komt naar mijn idee bedrogen uit want dit is het totaal niet.De Smaak Apple Strudel is een niet te zoete smaak van gebakken appel waar de frisheid van appel uitgebakken is en de smaaktoevoeging is die van gebak. Nou is de Appelstrudel normaal voorzien van bladerdeeg en ook bij deze liquid is het meer bladerdeeg en een zachte appelsmaak. Meer krijg ik er niet uit.

The Vial liquids

Persoonlijk had ik meer verwacht van deze smaak want Apple Strudel (de Duitse dan) heeft toch minimaal Poedersuiker of Slagroom in het assortiment. Maar de Apple Strudel van the Vial is zacht van smaak, een beetje droog en niet bijzonder, tenminste als je liefhebber bent van gebak. Ben je meer van de rustige smaken dat is de Apple Strudel best te dampen, want de basis is zoals verwacht van een goede kwaliteit.

Wat ook opvalt is de duidelijke nasmaak die langere tijd in je mond blijft hangen en smaakt alsof je kortgeleden een appelbeignet hebt gegeten. Maar nogmaals niet te veel smaak maar eerder te weinig. Niet onbelangrijk is het vermelden van de prijsverlaging. Alle smaken zijn in prijs verlaagd van 8,50 naar 6,99.

De liquids worden geleverd in flesjes van 10 ml met 0,12, en 18 mg nicotine.

res-logo250

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck