Vengeance Subohm Tank

mei 02, 16 Vengeance Subohm Tank

Vengeance Subohm Tank

 

Vengeance tank

De Vengeance Tank is een standaard Subohm Tank die volgens de wet in Nederland verkocht mag worden. Het is namelijk bepaald dat tanks met een inhoud van meer dan 2 ml niet zijn toegestaan in Nederlandse (web)shops.

De Vengeance Tank is gemaakt van 304 Stainless Steel met een Pyrex Glas en de grote coils van 0,25 Ohm zorgen voor veel damp die uiteraard regelbaar is door de grote airflow gaten aan de onderzijde van de tank.
Naast de ruime airholes zit er in de driptip ook nog een airflow regeling die je open moet zetten als je hoger gaat dan 60 watt. Want het tankje kan dan behoorlijk warm worden.
De tank is geschikt om met hoge VG liquids om te gaan en zoals je wellicht weet is meer VG nog meer damp.

Als redelijk doorgewinterde damper zijn er natuurlijk legio tanks te koop die je zelf kan voorzien van een subohm coil, maar ze mogen officieel niet verkocht worden in ons kikkerlandje.
Dus eigenlijk mogen we blij zijn dat de Vengeance Tank verkocht wordt in een Nederlandse shop en we er legaal aan kunnen komen. De vraag is natuurlijk waarom je speciaal deze tank zou willen aanschaffen.

Ik zal dit proberen uit te leggen. Ik ben lid van meerdere groepen van dampers en daar zitten ook veel dampers bij die grote wolken blazen. Nou is grote wolken blazen niet alles, want je wilt natuurlijk ook een goede smaak hebben van de lekkere liquids die je hebt aangeschaft.
Wil je de lekkere liquids goed kunnen proeven dan is het raadzaam om hoger in de Power te gaan zitten. Het aantal Watts moet dus omhoog. Dit is echter een probleem met standaard tanks en zorgt vaak voor een dry hit.

De Vengeance Subohm Tank wordt geleverd met coils van 0,25 Ohm waarmee je daardoor tot 60 Watt kan dampen. Dit zorgt in eerste instantie voor grote wolken maar ook de smaak van de liquid komt veel beter tot zijn recht.

Bij het lezen van andere reviews is er te lezen dat de Vengeance tot 100 watt aankan, maar na enkele dagen testen is 60 watt voor mij het maximaal haalbare. Ga je hoger dan krijg je niet alleen smaakverlies maar kom je ook dicht in de buurt van verbranding. Ik zie dit niet als een nadeel want dampen met 60 watt is behoorlijk.

Wat ik wel een nadeel vind is de inhoud van maximaal 2 ml. Ga je op 60 watt dampen dan is 2 ml snel op. Ik damp er met gemak tussen de 10 en 15 ml per dag doorheen. Maar dat is dan ook wel weer lekker.

Council of vapor

Aan de onderzijde van de driptip zit er nog een roostertje om te voorkomen dat je gespetter en daarmee liquid in je mond krijgt, waar ik heel vrolijk van wordt. Normaal zitten bij de betere subohm coils de roostertjes in de coil maar met deze optie is het makkelijker om eens een testje te doen om de standaard coils zelf te recoilen. Natuurlijk zijn de coils los te koop, maar zelf maken is ook wel leuk.

De Vengeance Tank is een SubOhm Tank. Daarvoor heb je veel power nodig. Daarom dien je een behoorlijk Mod te hebben die minimaal 60 Watt kan produceren.

De Vengeance tank wordt geleverd met 2 coils van 0,25 ohm en een extra Pyrex Glaasje en is te koop bij EVapor.

evapor.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck