VCT van Ripe Vapes

dec 23, 14 VCT van Ripe Vapes

VCT van Ripe Vapes

Ripe Vapes

 

Ripe Vapes is een liquid uit Californië waarvan gezegd wordt dat deze handgemaakt zijn.  Als je de flesjes ook ziet blijkt uit alles dat het om een kwaliteitsliquid gaat en dit blijkt ook weer aan de verhouding van 70% VG en 30% PG. De flesjes bevatten 30 ml liquid en zijn voorzieen van een schroefdop met pipet, waardoor het vullen van de Atomiser simpel is.

De Ripe Vapes liquids zijn absoluut geen dagdampers want daar zijn ze te exclusief en ook te duur voor, ondanks dat ik uit mijn persoonlijke vriendenkring weet dat er dampers bijzitten die dit soort liquids de gehele dag door dampen. Zelf ben ik ook een damper die deze liquid de gehele dag door gebruik, maar dat heeft te maken met het testen. Deze liquid kan je gerust de gehele dag doordampen maar dan gaat je voorraad snel slinken en je volume van je banktegoed ook. De liquids hebben een verslavende werking en je kan er dan ook moeilijk afblijven.

VCT Ripe Vapes

Zo ook met de VCT van Ripe Vapes. De VCT staat voor Vanille Custard en Tabak en zo smaakt het ook. De Vanille Custard is hier wel als één smaak te noemen, dus je proeft niet Custard en vervolgens een Vanille nasmaak; je proeft Vanille-Custard. Dit is wel een verschil. Als je normaal Vanille hebt toegevoegd krijg je de droge nasmaak van vanillepoeder. De VCT vanille-custard proeft naar Vanillevla. Maar dan met Custard. De nasmaak die je hier proeft is die van tabak met een restje gebrande amandelen. En juist de tabak met gebrande amandelen maakt de smaak compleet en zorgt voor de Throath Hit.

De smaak van VCT van Ripe Vapes is dus heel duidelijk te benoemen en ook te proeven en heeft daarnaast de basis die je van een Amerikaanse liquid van dit formaat mag verwachten. Lekker vol, een beetje romig en daardoor exclusief. Ik heb 3 smaken van de Ripe Vapes en heb gemerkt dat de basis bij alle 3 de smaken hetzelfde is. Dit is een goed teken omdat je basis de kwaliteit bepaald. De smaken zijn altijd persoonlijk.  Over de smaak van VCT kan ik duidelijk zijn, deze is lekker, vol en goed van smaak.

De VCT van Ripe Vapes heb ik ook geprobeerd op een dripper en dit maakt de smaak maar ook de Throath Hit een heel stuk smaakvoller en ook scherper. Dus voor de echte genieters onder ons prefereer ik een dripper boven een Atomiser.De pipet zorgt er voor dat ook het drippen makkelijk te doen is.

ripevapes

De flesjes van deze liquid voldoen niet aan de Nederlandse wetgeving. Ze hebben een kindveilige sluiting, maar daar heb je het wel zo een beetje mee gehad. De leverancier heeft aangegeven dat ze naar een oplossing zoeken want het zou heel jammer zijn als deze liquids niet meer zouden mogen worden verkocht in Nederland.

Vooralsnog zijn ze nog steeds te koop met 6 en 12 mg nicotine. Tevens zijn de Ripe Vapes liquids te koop zonder nicotine. De flesjes hebben een inhoud van 30 ml.

ewolk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck