Vaponaute 24

jun 28, 15 Vaponaute 24

Vaponaute 24

vaponaute 24

 

 

Vaponaute 24 is de naam van de nieuwe lijn liquids van Vaponaute. Deze Franse liquidmaker bracht eerder al een serie liquids uit met vooral gecompliceerde smaken waarvan je wel moet houden. Soms een beetje kruidig en scherp, maar er zitten ook lekkere tussen. k heb ze niet eerder in review gedaan, maar ik heb ze wel alle 4 eerder geproefd.

Van de Vaponaute 24 lijn wil ik ze wel alle 5 de revue laten passeren. In de namen van de smaken zit een bepaalde volgorde van welke liquid je het beste kan dampen op een bepaald moment binnen de 24 uur. Vandaar de toevoeging 24.

serievap

De 5 smaken van Vaponaute 24 zijn ook totaal niet te vergelijken met de eerdere 4 liquids van Vaponaute met de mooie namen als “In to theWild, On the Storm, Over the Rainbow en Under the Sea. Zowel de namen als de smaken doen nogal avontuurlijk aan en dat is het ook.  De smaken van Vaponaute 24 gaan over de mooie dingen van de dag. Hieronder gaan we smaken verder onderwerpen aan onze test. We gaan uiteraard het rijtje af en ook deze keer zal ik de menthol een keer gaan testen. Dit laat ik meestal aan een ander over, maar deze keer zitten er extra smaken bij zodat ik toch eens aan de menthol ga.

Night Flight

Vaponaute Night Flight

Deze smaak gaat om koffie. Voor mij de smaak van Capuchino met inderdaad whiskey. Een lekkere zachte smaak die ik de hele dag kan doordampen. Er zit een kleine smaak van geroosterde amandelen bij, maar dit is echt te verwaarlozen. Sommigen vergelijken deze smaak met Haagse Hopjes maar ik proef echt Cappuchino koffie met suiker; dat dan weer wel. Verder is deze liquid prima te dampen, zacht van smaak met een duidelijke nasmaak van koffiebonen waarbij ook de Whisky nog te proeven is.

Pure Morning

puremorning1

 

De mintsmaak waar ik dus geen voorstander van ben. Gelukkig valt het mee; zelf meer dan dat De Appel en Kiwi maken van deze liquid een fris fruitige smaak met een mint achtergrond. Dus ook deze smaak vanVaponaute 24 mag van mij blijven, ondanks dat ik de andere smaken iets lekkerder vind. Dit heeft echter niets te maken met de liquid maar met wat ik lekker vind. De mint heeft in ieder geval niet de overhand en dat vind ik alleen maar goed. De combinatie van smaken maakt deze liquid compleet van smaak.

Perfect Day

Vaponaute Perfect Day 2

Is een combinatie van smaken die je op een perfecte dag zou moeten proeven. Enkele smaken proef je ook zeker terug. Indien je niet weet welke smaakstoffen er in zitten komt de smaak zoetig en warm over, afgewerkt met een friszoete rode vrucht. Met de ingrediënten erbij proef je duidelijk Framboos en lychee. Daarnaast roepen ze iets over roos en kokos. Van mezelf weet ik dat ik kokos er nooit uit kan halen en van een roos ken ik de smaak niet. Ik denk wel dat de toevoeging van roos een extra dimensie geeft aan de totale smaak. De Perfect Day is voor mij een lekkere smaakvolle liquid die ik zeker kan aanraden. Vol van smaak echter niet overheersend en vooral zacht en zoet, waarbij de framboos zorgt voor een beetje frisheid.

Crescent Noon

crescentmoon1

Deze liquid is lekker , ik proef peer met karamel en een beetje noten op de achtergrond. Lekker zoet en zacht van smaak. Echt een liquid die ik zou kunnen dampen als all day vape. Deze combinatie van smaken is bijzonder goed samengesteld en alle verschillende smaken komen keer op keer weer naar boven. De Karamel is licht gebrand maar dat kan ook komen door de toegevoegde notensmaak. En ook de zoete perensmaak proef je elke keer terug. Goed gedaan van Vaponaute.

Blue Moon

bluemoon1

Een volle anijs liquid waar een beetje ananas en citrusvrucht in zou moeten zitten. Anijs is echter zo sterk dat de andere smaken daardoor in het niet vallen. Toevallig ook wat andere anijs smaken geproefd en deze is toch net iets voller dan de anderen. De smaak van anijs is goed en bijna scherp, slechts een heel kleine nasmaak van sinaasappelschil maakt het totaal iets bitter maar goed te dampen. De citrus had iets meer aanwezig mogen zijn, maar deze anijs liquid doet het verder goed, ook bij de andere dampers die ik deze Vaponaute laat proeven.

De flesje zijn netjes en goed verzorgt. Het etiket is in het Nederlands en voldoet aan de eisen. De verhouding schat ik in op 50VG/50PG, zijn te koop met 3, 6 en 12 mg nicotine en de flesjes bevatten 10 ml liquid.

Vaponaute 24 is te koop bij Smokesmarter

smokestarterlogo

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck