Tobacco Royale van Firebrand

okt 16, 14 Tobacco Royale van Firebrand

Tobacco Royale van Firebrand

Firebrand Liquitine

Soms denk je dat je alles toch wel geproefd hebt, maar niets is minder waar. Deze keer zit ik aan de Tobacco Royale van Firebrand.
Firebrand is een Amerikaanse liquid waarvan ik er meerdere getest heb, maar nog geen Tabakssmaak. En als je denkt dat het de zoveelste tabakssmaak is dan het je het mis. Wederom heeft Firebrand een liquitine, zoals zij het zelf noemen, op de markt weten te zetten die behoorlijk wat meer heeft dan een normale tabakssmaak. Zelf ben ik een liefhebber van de RY smaken, zoals de RY4, RY8 en RY69 waar karamel wordt toegevoegd. Firebrand heeft wel een heel bijzondere tabakssmaak in elkaar gezet.

Zoals bij dit merk al bekend is maken zij gebruik van een basis die je alleen terugvind in Amerikaanse liquids en die de specifieke smaak van Amerikaanse liquids zo lekker maakt. Vervolgens hebben ze er een RY variant ingestopt maar dit is pas het begin. Vervolgens hebben ze er geroosterde hazelnoten en amandelen aan toegevoegd, die je in eerste instantie niet eens opmerkt, totdat je de damp gaat uitblazen en gaat denken wat proef ik nou. En dan proef je echt de hazelnoot en amandelen in je mond blijven hangen. Ik vind dit, ondanks de naam, weer een heel bijzondere liquid. En waarom zeg ik dan ondanks: dit heeft er mee te maken dat je totaal niet verwacht dat de liquitine zo vol zit met extra smaakstoffen zoals hazelnoot en amandelen, dat ik daar niets over terug kan vinden in de naam. De namen Spartacus, Elvis, Super Nova, enzovoorts doen veel meer eer aan een liquid dan Tobacco Royale; en dat vind ik jammer. Deze liquitine had een veel mooiere naam moeten krijgen passend bij deze bijzondere smaak.

Firebrand Liquitine

De smaken van Firebrand beginnen hier op te raken en dan heb ik toch een probleem. Ik zou echt niet meer weten welke ik zou moeten bestellen want ze zijn allemaal even bijzonder. En ook de Tobacco Royale van Firebrand komt op mijn wensenlijst te staan. Ik vind de Tobacco Royale liquitine van Firebrand een bijzondere liquid, goed en vol van smaak, echt Amerikaans met een perfecte verhouding van de overige smaakstoffen.

Wil je de overige smaken ook nalezen, kijk dan op de pagina van Firebrand Liquitine.

 

De flesjes bevatten 10 ml liquid met ongeveer 40 % VG en 60 % PG, wat zorgt voor de extra gier. De PG/VG verhouding houden ze zelf een beetje geheim. Firebrand Liquitine is leverbaar met een nicotineverhouding van 6% en 12 %. Daarnaast kan je 18% en 24% nicotinegehalte bestellen, alsook een variant zonder nicotine.

mr.vape

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck