Titadamp VG Power

aug 18, 15 Titadamp VG Power

Titadamp VG Power

Als reviewer kom je nog wel eens wat leuke liquids tegen en aan de andere kant wordt het steeds moeilijker om nieuwe liquids te vinden. Toch is het me weer gelukt. Deze keer kwam ik terecht bij Titadamp. Een Webshop die zijn eigen liquids maakt en verkoopt. Om toch een beetje exclusief te blijven wilde ik de VG Power line van deze jongens wel eens onderwerpen aan een test.

Ik bestelde enkele smaken in het hoge VG segment om te proeven of deze enigszins vergelijkbaar zijn met de zwaardere smaken die ik voornamelijk zelf damp. Eerlijkheidshalve moet ik wel vertellen dat de smaken simpel zijn opgebouwd en je krijgt wat je vraagt. Je vind hier geen exclusieve namen maar een leuke aanduiding van hoe het zou moeten smaken. De hoge hoeveelheid VG maakt het vooral moeilijk om daar een goede flavor aan toe te voegen en ik moet eerlijk zeggen dat het redelijk gelukt is.

De volgende smaken van deze VG Power smaken heb ik de Tank laten passeren en mijn oordeel van de smaken vind je hieronder.

VG Power Exotic Dreams. De meest lastige naam want wat moet je je voorstellen bij een Exotic Dream. Lekker dampend aan het strand ? Het lijkt me wel wat maar zegt niet zoveel over de smaak. Deze smaak kan ik behalve alszijnde zoetig niet koppelen aan een herkenbaar smaakje. De liquid smaakt goed en dampt goed maar kan er verder niet zoveel over zeggen omdat ik de smaak niet kan herleiden.

bubalicious

VG Power Gumbalicious is een lekkere en zoete smaak van kauwgomballen. De smaak gaat enigszins richting een chemische maak, maar het zou kunnen zijn dat de liquid nog niet helemaal klaar is en nog een weekje moet rusten. De liquid gaat wel gewoon door het tankje en heeft dus voldoende smaak om als kauwgom door te gaan. De smaak zal ook verschillend worden ontvangen omdat de oude kauwgomballen met al die felle kleurtjes hier wel in terugkomt. Een variatie van zoete snoepsmaken.

VG Power Explosions een liquid die mij doet denken aan kauwgum, maar dan niet als de Gumbalicious maar een zachtere kauwgum smaak. Zeker geen Explosion maar een Tropisch en fris smaakje die mij doet denken aan Bazooka kauwgom. Voor de ouderen onder ons.

mojito

VG Power Mojito. De Mojito is bijzonder goed van smaak. Ondanks het hoge VG gehalte komt de smaak sterk over en proef je duidelijk een zure vrucht maar ook een beetje Mint. Een bijzonder frisse smaak met een ongelofelijk dampvolume. Een heerlijke liquid.

ananas

VG Power Pineapple Surprise. De smaak van ananas. Maar niet overdreven; een zacht zoete smaak met ook hier weer een bijzonder goed dampvolume. Ananas snoepjes komen meer in de buurt en dat is een voordeel, want ananas heeft de neiging scherp te zijn en staan bekend als tank crackers. de liquid is daar te zoet voor. Wel een frisse nasmaak.

VG Power Shake it Sweet is wederom een moeilijk te bepalen smaak; het is een beetje weeïge smaak zonder andere aantoonbare toevoeging. Ik weet niet zo goed waar dit naar toe gaat. Mij iets te weinig smaak.

Al met al komen deze VG Power smaken wel goed over. Door het hoge VG gehalte zijn er behoorlijke wolken te dampen maar de smaken mogen van mij toch iets sterker worden gemaakt. Gezien de prijs is het echter een prima dagelijkse liquid als je smaak er bij zit.

Deze liquids zijn te koop in 10 ml flesjes met 0, 3, 6, 9 en 12 mg nicotine. Doordat de liquids in huis gemaakt worden zijn alle smaken in het assortiment als VG Power te bestellen. De flesjes voldoen niet aan de Nederlandse wetgeving omdat er geen voelbaar gevaren teken op het flesje zit. Wel is het flesje voorzien van een kindveilige sluiting.

Titadamp

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck