Tiger’s Blood en Amsterdam Slam

jan 02, 15 Tiger’s Blood en Amsterdam Slam

Rocka Mystic

Rocka Mystic Liquids zijn van die lekkere Amerikaanse liquids met een Nederlands Tintje. De liquids van Rocka Mystic recepten zijn van Jan Uyl en dat geeft toch een extra tintje aan deze lekkere smaken. De gehele collectie bestaat uit slechts 6¬†soorten en de Tiger’s Blood en de Amsterdam Slam zijn daar 2 voorbeelden van.

De Tiger’s Blood van Rocka Mystic

tigersblood

 

De smaak Tger’s Blood behoort Kaneel te bevatten en daarnaast een frisse fruitachtige smaak te geven. Zonder negatief te zijn op de kwaliteit vind ik persoonlijk dat er meer smaakstoffen in mogen zitten. De fruitsmaken zijn best goed vertegenwoordigd, echter de kaneel is ver te zoeken bij de liquid. Het kan natuurlijk best de persoonlijke beleving zijn, maar ik proef niet veel kaneel. De smaak en kwaliteit van de liquid doet niet onder voor de andere smaken, maar als je zegt dat er kaneel in zit, wil ik dat ook proeven. Deze liquid is best goed te dampen en de smaak is lekker. Tiger’s Blood kan ik er echter niet in terug vinden. Ik hoor het graag als jullie wel het idee krijgen dat je echte aan Tiger’s Blood aan het lurken bent.

Amsterdam Slam van Rocka Mystic

 

amsterdam

De Amsterdam Slam moet zeker in de review,want er gaan steeds meer de Nederlandse kant op. In ieder geval met de naamgeving. Het Nederlandse tintje van deze Amerikaanse liquid. Een vooral kruidige liquid met een zeer volle smaak. Ik proef Kruidnagel en Tabak maar vooral vrij zwaar. De meeste liquids, en het zijn er maar 6, zijn vooral lekker zoet, maar Amsterdam Slam is stevig, kruidig en best wel scherp. Persoonlijk ben ik een liefhebber van smaken die exclusief zijn en daar hoort Amsterdam Slam zeker bij. Een goede combinatie van smaakstoffen zonder te kunnen bevatten wat je eigenlijk proeft.

De site Exquisite liquids ziet er niet alleen Amerikaans uit maar heeft ook de lekkerste liquids. Neem eens een kijkje op de site door op onderstaande link te klikken.

logo-exquise-rdd

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck