Patriot Rebuildable Dripping Atomizer

Patriot RBANet als veel andere populaire rebuildable dripping Atomisers is ook de Patriot rebuildable dripping Atomizer opgebouwd uit roestvrij staal, heeft de diameter van 22mm zodat deze past op de gemiddelde mechanische mod, en ik moet zeggen … het past en ziet er goed uit op de top van mijn Smoktech. Vanaf de bovenzijde heeft de Patriot rebuildable dripping Atomizer een inlaat voor een afneembare 510 drip tip. Direct daaronder zit op de Atomizer een soort inkepingen voor meer karakter en biedt daardoor een unieke blik die je niet snel ziet bij andere drippers. Die geëtste lijnen zijn eigenlijk koelvinnen waarvan wordt gezegd dat deze tot 50% van de warmte opnemen. Nuttig en aantrekkelijk, inderdaad.

 

Patriot RBANet onder die koelvinnen zie je het logo van de Patriot rebuildable dripping Atomizer en aan de achterzijde vind je het luchtgat. Het is heel onlogisch dat er bij deze Patriot rebuildable dripping Atomizer met een dual-coil maar 1 luchtgat zit, en ervaren dampers boren dit gat meestal uit om meer lucht te krijgen bij het dampen. Daar onder zit de basis ook wel genoemd het Deck. Trek je de behuizing er af, dan zie je 2 O-ringen, die het eventuele lekken voorkomen,  en de bodem van het deck, die vrij diep is, waardoor je ook gemakkelijk met katoen kan werken.

Op het Deck zitten 3 schroeven waarvan de middelste de plus-pool is en de 2 buitenste de Min-pool. Hierdoor is het mogelijk om dual-coils te maken. Tevens zijn de gaten om de coils vast te zetten ruim genoeg om dikkere Kanthal te gebruiken. Er blijft voldoende ruimte over om het katoen of andere materialen, te kunnen rangschikken.

Patriot RDAHoewel de prestaties vooral berusten op uw eigen te bouwen coils, het is altijd leuk om een RDA te hebben die een goed deck heeft, goede verbindingen kan maken en een goede luchtstroom heeft. Met de Patriot rebuildable dripping Atomizer  heb ik al het bovenstaande in mijn bezit. Ik ben vooral onder de indruk van de luchtstroom op de Patriot. Met veel RDA’s, moet je de luchtgaten uitboren om te zorgen voor de beste damp. Echter, met de Patriot werkt alles was tot in de perfectie. Er is  1 luchtgat die groot genoeg is en waar je niet hoeft te boren. Het levert een perfecte luchtstroom, en veel beter dan op een andere RDA die ik heb tot nu toe gebruikt.

Drawing1

Hou er bij het maken van de coils rekening mee, dat je 2 coils maakt van dezelfde dikte en met hetzelfde aantal wikkelingen. Anders wordt de ene eerder heet dan de ander, of één van de twee wordt niet eens warm. Tevens moet er rekening mee worden gehouden dat wanneer je 2 coils paralel plaatst (zoals in deze dripper) van bijvoorbeeld 1,6 Ohm de totale ohmse weerstand 0,8 Ohm gaat worden. Dit noemt men ook wel Sub-Ohmen. VV Batterijen zijn vaak voorzien van een begrenzing tot 1,2 ohm, wat tot gevolg heeft dat de Patriot Dripper niet werkt.

Wordpress review & magazine template Edgedol.