Kayfun 3.1 Clone van EHPRO

Kayfun 3.1 Clone EHPRO

Als je eenmaal aan het dampen gaat zie je steeds meer mooie apparaten voorbij komen en wil je natuurlijk steeds meer apparaten in je collectie hebben. Je merkt echter ook dat het steeds moeilijker wordt om iets te kopen waarvan je hoopt dat het ook goed. Want niet alleen de prijzen worden steeds hoger, maar krijg je wel de kwaliteit die je verwacht van een apparaat van die prijs ?

Waarom zou je overstappen op duurdere apparaten als je tevreden bent met wat je hebt ? Ikzelf zeg altijd, ben je tevreden waarom zou je dan veranderen ? Maar ben je niet tevreden met de smaak of het dampvolume van je huidige e-sigaret, wat is dan het alternatief ?
Ik heb er al vele geprobeerd en de een bevalt beter dan de andere. Alle apparaten die ik getest heb komen op mijn website voorbij, en welke ik zeker niet wil onthouden is deze Kayfun 3.1 Clone van EHPRO.

Het is ook 1 van de zwaardere apparaten met veel onderdelen en deze zal je zelf moeten coilen. Geen nood, ik leg het allemaal uit hoe deze in elkaar zit, wat je moet doen als je zelf een coil gaat draaien en hoe je de Kayfun volgens de regels moet vullen.

De Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is 1 van de betere clones die gemaakt is van een Kayfun, en behalve de mooie uitstraling is het pakket zoals het geleverd wordt zeer compleet.

Inhoud van deze kit:
1 Kayfun 3.1  Clone
7 O-ringen (verschillende maten)
1 kleine  transparante pyrex tank voor de staal/doorzichtig/staal uitvoering
1 grotere  transperante pyrex tank voor een gehele doorzichtige uitvoering
1 roestvrij stalen tank voor een gehele roestvrij stalen uitvoering
1 driptip adapter
2,5mm Wick
0,30 Kanthal 0.30
sleutelhanger met schroevendraaier

Deze Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is best een gecompliceerde Rebuildable Atomiser en bevat veel onderdelen. Hieronder zie je uit welke onderdelen de Kayfun bestaat
Kayfun 3.1 Parts
Kayfun 3.1 EHPROLaat je hier echter niet door afschikken, het valt allemaal wel mee, als je de Kayfun 3.1 een keer uit elkaar gehaald hebt en weer in elkaar gezet. Je zal zien, het past allemaal perfect en het wordt leuk om eens een echte Rebuildable Atomiser uit elkaar te halen, een nieuwe coil te draaien, en weer goed in elkaar te zetten. Voor de twijfelaars zet ik alle onderdelen even naast elkaar:

Kayfun 3.1 EHPRO
Beginnend bij 1 is het lekbakje, nummer 2 noem je het Deck waar je de coil op maakt, 3 is de schoorsteen waar de damp doorheen gaat, 4 is de Tank voor 5 ml liquid, 5 is het deksel om het geheel af te sluiten en 6 is natuurlijk de driptip. Mocht het zijn dat er 1 onderdeel overblijft wanneer je de Kayfun in elkaar hebt gezet, dan ben je dus iets vergeten.

Het lekbakje is een fijne extra die je niet bij de Lite versies vind, en dit voorkomt dat te veel aan liquid door de zijkant uit de Kayfun komt druppelen. Het belangrijkste deel is natuurlijk het Deck, waar de coil op gemaakt moet worden.

Kayfun 3.1 Deck

De tank is goed voor 5 ml Liquid, dus voldoende om een dag mee te dampen. De tank is op verschillende manieren op te zetten, met een klein transparant glaasje, een grotere, of geheel uit Aluminium. Het ligt er maar aan wat je wilt.

De Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is niet geschikt voor Sub-Ohmen (het kan natuurlijk wel), en de coil dient dan ook rond de de 2 Ohm gemaakt te worden, zodat de smaak van de e-liquid ten volle benut kan worden. Deze luxe uitvoering is puur voor het genieten van goede liquids die  in een goede verhouding door de coil wordt verwarmt.

Persoonlijk vind ik de Kayfun 3.1 Clone van EHPRO een machtig mooie Rebuildable Atomiser, en een betere kan je volgens mij alleen maar vinden als je een originele kan bemachtigen.

Voor het maken van een coil maak ik een aparte site en een filmpje, die je later kunt terugvinden. Dus wordt lid van mijn Youtube account om op de hoogte te blijven van deze mooie Rebuildable Atomiser, de Kayfun 3.1 van EHPRO.

 

 

Wordpress review & magazine template Edgedol.