Ijoy FAA Tank
IJOY Original Design FAA clearomizer, de eerste luchtstroom verstelbare tank verstuiver in de Wereld (2013). Controleer uw damp door het aanpassen van de airflow ring.Door het draaien aan de ring verhoog of verlaag je de luchttoevoer, dus ook de trek aan de Clearomiser. Se FAATank is voor zien van een 510 en ego-verbinding met de mogelijkheid om het contact losser te draaien.Kenmerken van de FAA tank clearomizer
De volume van de damp is te wijzigen door de luchtstroom van de FAA tank clearomizer. Drie luchtstroomregeling zijn mogelijk door te draaien aan de ring, en hiermee verander je het dampvolume.
Compatibel met alle EGO en 510 accu’s
Metalen clearomizer tank, daarnaast voor zien van een plastic Tank.FAA tank clearomizer Specificatie:
Afmetingen: L70 * D18.9 mm;
Compatibel met 510 en ego aansluiting
Standaard weerstand: 2,4-2,8 Ω;
Capaciteit van E liquidin de Tank: 2,8 ml.FAA tank clearomizer set bevat:
1pc FAA tank clearomizer
1 EGO beauty ring zodat de tank mooi aansluit op een EGO batterij
1 extra FAA tank coilfaa1a  faa1b
Persoonlijk vind ik de plastic Tank een nadeel, smaakjes met sterke smaakstoffen kunnen moeilijk verwijderd worden uit de Tank, en het doet een beetje goedkoop aan.  Dit vind je echter niet terug in het gebruik van de Tank. Het gebruik is fijn en het dampvolume is goed tot zeer goed. De coils zijn vrij standaard en de tankinhoud is weer eens ouderwets: 2,8 ml. Dat scheelt weer bijvullen.
De Airflow mag bij bij minimaal, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De Air Flow ring is degelijk en door de iets zwaardere instelling niet onbewust terug te draaien.
De centerpin (voor de aansluiting op de batterij) is instelbaar, en toch is het een afsluitend geheel, waardoor lekken tot het verleden behoort.
De FAATank van IJOY is te koop bij E-CIGSMART. Klik op onderstaande link om de FAA Tank aan te schaffen.
ecigsmartRDD
 
Wordpress review & magazine template Edgedol.