Caterpillar RDA van Smoktech

Caterpilar RDA Smotech

Steeds meer ben ik bezig met Drippers, omdat ik veel smaakjes test. Deze keer wilde ik Chilly’s Cotton gaan testen en wilde weer een nieuwe dripper. Deze keer is de keuze gevallen op een Caterpillar RDA van Smoktech.

Deze Caterpillar RDA (Rebuildable Dripping Atomiser) is een dripper met een dual Coil deck én een Airflow Control. Door middel van een draaischijf in de vorm van een goudkleurige ring geeft de mogelijkheid om aan beide zijden van de dripper meer luchtgaten open te zetten, waardoor je meer lucht aan kan zuigen. Hierdoor is het mogelijk om als het ware in te ademen door de Caterpillar RDA, waardoor je grotere dampwolken kan creëren.Dit is voor het eerst dat ik een dripper gebruik met Airflow control en dit bevalt prima. Normaal gesproken moet ik het standaard luchtgat van een dripper uitboren om te zorgen dat je voldoende lucht krijgt.

Caterpillar RDA Smoktech

Bij de Caterpillar RDA is dit totaal geen probleem. Met de minimale setting heb je aan beide zijden 1 luchtgat open en dit is al voldoende om lucht mee te halen met een hijs. Als je de Airflow helemaal openzet heb je per zijde 5 luchtgaten, dus in totaal 10 luchtgaten. Zorg dat de luchtgaten op gelijke hoogte van de coils zitten voor het beste resultaat.

Standaard wordt de Caterpillar RDA geleverd met dual coils en op de doos staat tussen de 1,5 en 2 ohm. Nameten levert een waarde op van precies 1,6 ohm en dat is mooi. Omdat het dual coil is dienen de coils afzonderlijk dus 3,2 ohm te zijn. Ga je zelf recoilen zorg er dan ook voor dat beide coils van dezelfde dikte zijn maar ook hetzelfde aantal wikkelingen.

Wil je meer dampvolume krijgen dat moet je gaan Sub-Ohmen zoals dat heet. Je maakt dan bijvoorbeeld 2 coils van 1,6 ohm vervolgens uit te komen op 0,8 Ohm. Dus onder de 1 Ohm noem je Sub-Ohmen.

Persoonlijk heb ik nog niet zo een mooie dripper in mijn bezit gehad als je deze combineert met de prijs Voor 12 euro ben je de gelukkige eigenaar van een dripper met Airflow Control die zeker de moeite waard is om op een hoger niveau gebruik te kunnen maken van een sensatie betreffende het juist proeven van verschillende e-liquids.

Wordpress review & magazine template Edgedol.