Aspire Nautilus Mini

Aspire Nautilus Mini

Aspire Natilus Mini

Als tester van liquids heb ik natuurlijk veel tanks om de verschillende liquids uit te proberen. Van een Kayfun tot een Caterpillar; niets is mij vreemd. Ik maak zelf coils, gebruik silica, watten, Japanse watten, bamboe en natuurlijk verschillende tanks met bijbehorende coils.

Sinds kort gebruik ik ook de Aspire Nautilus mini. Een verkleinde versie van de Aspire Nautilus maar met een bijzonder coil. De coil die bij de Aspire Nautilus mini wordt geleverd is een zogenaamde BVC, ofterwijl een Bottom Vertical Coil. Hierbij is de coil dus verticaal in de huls geplaatst en de wick rondom de coil gedraaid. En dit maakt het verschil. Hierdoor heb je een behoorlijk grotere hoeveelheid dampvolume dan bij de standaard Dual Bootom Coil die geleverd wordt bij de Aspire Nautilus.

mini-nautilus-aspire
De Aspire Nautilus Mini beschikt over een vernieuwde Airflow Control waarbij de luchttoevoer weer volledig naar wens is aan te passen. De clearomizer beschikt net als zijn grote broer over een pyrex glazen tank en een universele 510-aansluiting, wat dit product geschikt maakt voor vele batterijen en MOD’s.

Aspire nautilus mini

Het allermooiste is natuurlijk dat de coils uitwisselbaar zijn. Dus heb je al een Aspire Nautilus en wil je niet overstappen naar de Mini koop dan alleen de coils en plaats deze in de Aspie Nautilus. Het voordeel van de mini is dat er minder liquid in gaat. De mini heeft een inhoud van 2 ml en dat is voor mij ruim voldoende om een oordeel te kunnen geven over liquids die ik test.

Voor mijzelf heb ik het gevoel dat de coils ook langer meegaan. Ik heb de Mini al meerdere malen gevuld met verschillende liquids (nadat ik deze eerst heb schoongespoeld) en de smaak van de liquids blijft goed.

Ik ben zeer tevreden met de Aspire Nautilus mini en denk er zelfs over om deze tank te gan gebruiken voor al mijn testen van liquids. De smaak is zuiver en goed. Het dampvolume is goed en de tank is gemakkelijk schoon te maken en opnieuw te vullen. Sommigen hebben problemen met het openkrijgen van de tanks, ik heb dit echter nog niet ervaren. Ik vind zowel de Aspire Nautilus als de Mini een fijne tank die garant staat voor een goed dampvolume en een prettige smaaksensatie van liquids die zowel veel PG als veel VG bevatten.

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck