Aspire Nautilus BDC Tank

Aspire Nautilus

De Aspire Nautilus is voor mij toch wel de topper onder de clearomizers. Met de glazen tank, verstelbare luchttoevoer en een speciaal voor de Nautilus ontworpen coil zet Aspire een mooi product in de markt. Door de 5 ml pyrex tank is de smaak zoals het hoort heerlijk puur en het bottom dual coil systeem zorgt voor een behoorlijke dampproductie. De clearomizer beschikt over een 510-aansluiting en er word standaard  een eGo-Beautyring bij geleverd voor het gebruik op eGo-Style batterijen. Tevens worden er 2 extra coils bijgeleverd. De coils kunnen natuurlijk ook los worden aangeschaft en zijn eenvoudig te vervangen. Deze Clearomiser is aan de onderzijde volledig afgesloten en kan daardoor niet lekken. De luchttoevoer wordt geregeld met een schuivende onderring, de zogenaamde:

Air Flow Control

aspire-nautilus-tank

Door aan de ring te draaien komen er meer of minder gaatjes open te staan waardoor het makkelijk wordt om te kiezen tussen een zware trek of veel lucht. Door aan de ring te draaien kan er stapsgewijs gekozen worden voor meer luchttoevoer.

Er is slechts 1 nadeel aan deze clearomiser en dat is de afgeronde glazen bovenkant. Terwijl bij de meeste clearomisers het metaal om het glas zit, is deze bovenkant vrij van een rand waardoor de kans bestaat dat het pyrex barst als je deze laat vallen. Dus wees wel een beetje zuinig op deze mooie clearomiser.

aspire-nautilus

Wordpress review & magazine template Edgedol.