Selenes Seduction van Zeus Liquids

jan 02, 15 Selenes Seduction van Zeus Liquids

Selene’s Seduction van Zeus Liquids

zeus-e-juice-selenes-seduction-e-liquid-12ml

Zeus liquids is een lijn van Amerikaanse Premium liquids met een verhouding van 60 PG/ 40 VG, zoals op de flesjes staat.  De meeste smaken hebben een leuke Griekse naam waardoor de werkelijke smaak een beetje moeilijk te bepalen is. Zo ook bij de Selene’s Seduction. Selene is de Grieke godin van de Maan die je dus zou verleiden met deze godendrank. In werkelijkheid is deze liquid een combinatie van Fruitsoorten van organische kwaliteit waarbij het dus heel moeilijk te bepalen is wat je nu eigenlijk proeft.

De toegevoegde benaming Premium vind ik ook een beetje lastig. Wanneer is een liquid Premium en aan welke voorwaarden moet deze liquid dan voldoen.

Zeus e-juice

Laten we het voorgaande rusten dan komen we vanzelf bij de smaakbeleving, en let er op dat deze niet alleen persoonlijk is, maar ook afhankelijk van de apparatuur die je gebruikt. Ik test bij voorkeur de liquids in de Nautilus Mini met een VV Mod om te onderzoeken of er verschil is in smaak bij hogere of lagere voltages. Ook bij deze liquid is dit het geval. De smaak van Perzik komt duidelijk naar boven en daarnaast de smaak van Meloen. Hoe hoger het voltage hoe meer Meloen; hoe lager het voltage hoe meer Perzik. De combinatie van deze twee flavors maken het een prima liquid. Er zitten volgens mij meer smaken in verwerkt, zo proef ik soms een beetje ananas, maar dit kan ook het idee zijn van de iets zurige nasmaak. Die kan je ook hebben bij Perzik.

Wat mij ook opvalt aan Selenes Seduction is de Throath Hit. Deze is behoorlijk en dat verwacht je niet van een liquid met fruitsmaken. In het algemeen kan ik zeggen dat de smaken van Zeus e-juice tot de betere smaken behoren als je tenminste bij de extreme smaken blijft. Later zal ik nog een paar smaken beschrijven die qua basis dezelfde kwaliteit hebben.

De flesje zijn verkrijgbaar met een hoeveelheid van 12 ml en de nicotinegehaltes van 6,12 en 18 mg. Uiteraard is er ook een variant zonder nicotine.

e-wolk.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck