Rocka Mystic Liquids

jan 02, 15 Rocka Mystic Liquids

Rocka Mystic Liquids

rocka1

De liquids van Rocka Mystic zijn best wel speciaal. Ondanks dat het een Amerikaanse liquid betreft is de eigenaar van het bedrijf een Nederlander. De smaken worden volgens banketbakkers recept gemaakt en dat proef je duidelijk aan deze liquids. Vol van smaak en lekker vettig, zoals een liquid behoort te zijn. Er zijn maar 6 smaken te vinden in de liquid lijn, maar ze zijn wel allemaal even bijzonder. Hieronder alvast 2 smaken die ik heb geproefd. De anderen kun je hier vinden en zodra ik weer een liquid heb geproefd wordt dit weer aangepast. Laten we beginnen.

Strawberry Cheese Cake

strawberry_cheese Strawberry Cheese Cake is een combinatie van Vanille met Cheesecake en Aardbei, maar op een dusdanige manier gecombineerd dat je naast de vanille verschillende aardbei smaken proeft. Echte Cheesecake bevat een beetje kaneel en dit proef je hier ook als extra. Maar het meest bijzondere vind ik de vanillesmaak in combinatie met de aardbei wat deze liquid bijzonder maakt. De smaakis zoet maar ook best wel stevig en het dampvolume van deze liquid is super.

Sweet Tarts

sweettarts

De taartsmaak met Citrusvruchten. Een heerlijk frisse combinatie met  Koekjes en een vleugje Citroen. Ik ben een beetje verbaasd over deze smaak omdat ik niet helemaal kan thuisbrengen of het nou om taart gaat of om koekjes. De smaakcombinatie met citrusvruchten maakt het wel een frisse liquid en de citrusvruchten doen niet t scherp aan. Je proeft het wel maar niet zo scherp als citroen. Voor mij een dagdamper, want ik blijf deze dampen totdat het flesjes helemaal op is. Ik moet zelfs uitkijken dat het flesje niet eerder leeg is dan het moment waarop ik de review schrijf.

Maar ook deze liquid kan ik omschrijven als echt Amerikaans terwijl dit eigenlijk niet zo is. De liquid komt uit Amerika maar het recept en ook de overige smaken van Rocka Mystic zijn gemaakt door een Nederlandse Banketbakker, Jan Uyl  !!.

wil je zien wat Jan Uyl  ervan zegt, kijk dan eens op youtube naar: https://www.youtube.com/watch?v=CPHQs6zffLA

Ik vind het best bijzonder dat de Rocka Mystic Liquids volgens Nederlands recept worden gebrouwen. Daarnaast is de liquid van een goede kwaliteit en dat is natuurlijk nog belangrijker.

Deze liquids zijn momenteel te koop met een korting van 10%. Gebruik de code “Robdedamper” om 10% korting te krijgen.

De liquids van Rocka Mystic zijn te koop in 15 ml flesjes met kindveilige sluiting met een nicotine percentage van 3, 6, 12 en 18 mg.

logo-exquise-rdd

 

1 Comment

  1. Jan Uyl /

    Hallo Rob,

    Wat een ontzettend leuk review van mijn liquids. Ik krijg er gewoon een warm hart van en ik wens je het allerbeste!!Dank je wel! 🙂
    P.S. De Sweet Tarts is een bekend Amerikaans snoepje. Het is zoetig, zurig en fruitig en dat heb ik zo goed mogelijk proberen te laten overkomen in m’n Sweet Tarts liquid.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck