Redback Avatar

feb 22, 15 Redback Avatar

Redback Avatar

Avatar

De Avatar liquids is een lijn die verkocht wordt door de Puff Store. Deze liquids hebben allemaal een bijzondere smaak. Alle smaken van de Puff Store kun je hier terugvinden.
Deze keer wil ik het hebben over de serie Avatar en dan speciaal de smaak Redback. Op  de website wordt gesproken over een paar nieuwe speciale smaken in het assortiment en zoals we gewend zijn van de liquids van Puff Store betreft het een voor mij unieke smaak. De basis van de liquid van Avatar ken ik nog van de Blacklabel waar de Puff Store tegenwoordig de Riserva van verkoopt . Dit was een bijzondere lijn met lekkere smaakjes maar ook een Premium liquid. De Riserva zal ik in een volgende review beschrijven. blacklabelsr
De Avatar is geen Premium, maar de basis is hetzelfde.Je moet er wel van houden want ook bij de Avatar smaakt de basis een beetje vettig. Ik kan de basis niet helemaal thuisbrengen,maar het neigt heel licht naar anijs.
Let op: ik heb het over de basis en niet over de smaak. Deze wordt hier nog eens aan toegevoegd. In het geval van Redback zijn dit vooral levendig en sprankelende  frisse rode vruchten. Nou valt dit mijns inziens wel mee. Je moet je dus geen voorstelling gaan maken dat het superzoet gemixte rode vruchten zijn en je moet ook goed je best doen om de gebruikte vruchten er uit te kunnen halen. De combinatie van de basis met de toegevoegde vruchtensmaak maakt het wel een bijzondere liquid met een goede ietwat gezoete nasmaak. Dus ik vind het een lekkere Italiaanse liquid met een fruitige nasmaak.
Ik wil meerdere liquids van de Puff Store gaan testen en heb er dan ook een pagina van gemaakt.
Op deze pagina staat alle liquids die verkocht worden door de Puff Store en als je op deze pagina zit kan je dus doorklikken naar een review als daar al over geschreven is. Hou dus ook deze site in de gaten.

De Redback Avatar is te proeven in de 6 winkels en daarnaast ook te koop in de Webshop van de Puff Store. De flesjes bevatten 10 mg liquid in de nicotinehoeveelheid van 6, 12 en 18 mg. Puff-logo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck