Standaard recepten

 

Flavors

De Standaard Recepten

Er zijn honderden recepten van e-liquids te vinden en als je er eenmaal aan begint dan slaat de verslaving toe om er nog meer te maken. Aan de ander kant zie je op een gegeven moment door de bomen het Bos niet meer.

Daarom op deze pagina enkele smaken die op eenvoudige wijze door iedereen zijn te maken. De meeste liquids die hier worden beschreven en ook door mij zijn gemaakt, zijn opgezet met een standaard basis van 70VG/30 PG zonder nicotine. Dit doe ik vooral omdat deze smaken gekeurd worden in een dripper omdat daardoor de smaken beter tot zijn recht komen. Als je dan met nicotine gaat dampen, dan kan de nicotine met een dripper sneller naar je hoofd stijgen. De basis die ik gebruikt heb is van DKS, een mix van 100% VG en 50/50 VG samengevoegd. Ik gebruik 70VG/30PG omdat er dan meer damp vrijkomt. En omdat ik meer VG gebruik moet ook de smaak iets sterker gemaakt worden.
De flavors die ik gebruik zijn ook van DKS, maar kunnen ook van andere leveranciers gebruikt worden. Hou er dan wel rekening mee dat je even moet controleren hoeveel flavor je dan moet toevoegen.

Hier volgen de standaard recepten die vrij eenvoudig te maken zijn:

Cubaanse Mojito        – 10 ml Base + 3% Rhum + 3% Lime + 2% Munt

Creamstickie               – 10 ml Base + 3% Orange + 2% Vanille

Berry Mix                    – 10 ml Base + 2% Strawberry + 2% Blueberry + 2% Raspberry

RDD Crackers            – 10 ml Base + 3% MarschMallow + 3% chocolade

Fruity Fist                   – 10 ml Base +3% Watermeloen +2% Grapefruit + 2% Shisha

Zoete Vanille Rijst     – 10 ml Base (100%VG) + 13 druppels Zoete Rijst en 6 druppels Vanille, allemaal DKS.

 

Deze recepten zijn vrij eenvoudig van Internet te plukken, maar omdat je deze zelf maakt, smaken ze al bij voorbaat lekkerder. De namen die ik er aan geef zijn gewoon verzonnen !

Shisha is afgeleid van de waterpijp en betekend niet meer dan standaard Tabak, en of dit nou Virginia, MRT, GRT, MRB of RHM is, dit geeft de persoonlijke noot aan Shisha. Gebruik geen RY4, Rytual of RY8 , want hier zit een beetje Karamel in. Behalve natuurlijk als je dit lekker vindt.

Er volgen natuurlijk nog meer standaard recepten dus hou deze pagina in de gaten. Ik geef ook via Facebook door wanneer er weer nieuwe recepten zijn bijgeschreven. Wordt daarom ook lid van de Facebook groep. Deze groep vind je hier.

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck