Molinberry Flavors

Molinberry Flavors Met behulp van deze pagina wil ik iedereen kennis laten maken met de flavors van Molinberry. Deze flavors zijn een goedkoop alternatief om eens een andere liquid te dampen of om deze flavors eens toe te voegen aan je liquid als je eens iets extra smaak wil hebben. Waarom dan deze uitleg van de flavors als je gewoon kan doorlinken naar de site waar ze verkocht worden ? Dit heeft te maken met het feit dat ik een liefhebber ben van goed mixen en in het algemeen wordt er een hoeveelheid doorgegeven om de flavor aan een basis toe te voegen die helemaal niet kloppend is en dat maakt het eigenlijk zonde van de flavor. Want ook goedkope flavors kunnen best lekker zijn als je de goede verhoudingen gebruikt. Tevens indien je een extra toevoeging aan je bestaande liquid wil toevoegen moet je natuurlijk wel weten hoeveel je moet toevoegen en dat ga ik proberen voor de verschillende flavors uit te leggen. Niet alle flavors zijn geschikt om toegevoegd te worden aan bestaande liquids, dus kijk goed naar welke smaak je toe wilt en probeer het dan. Veel plezier met deze Molinberry flavors.

De meest gebruikte flavors zijn uiteraard de fruitsmaken en ook Molinberry heeft een uitgebreid assortment fruitsmaken. Hierbij moet je wel rekening houden dat er fruitsmaken zijn die in het algemeen tankcrackers worden genoemd. Je moet vooral denken aan zure smaken zoals citroen en lemon.

Molinberry Flavor

molinberry flavour big watermelon

molinberry flavour funky pineapple

molinberry-flavour-dark blackberry

molinberry-flavour-easy lemon

molinberry-flavour-eden apple

molinberry-flavour-green lime

molinberry-flavour-juicy orange

molinberry-flavour-mexican cactus. Deze is heel goed te proeven. De maximale hoeveelheid voor deze flavor is 8%. De smaak is een beetje vreemd maar wel lekker.

molinberry-flavour-nectar peach

molinberry-flavour-palm coconut

molinberry-flavour-pink raspberry

molinberry-flavour-queen grapes

molinberry-flavour-red cherry

molinberry-flavour-scharp blackcurrant

molinberry-flavour-shape up pear

molinberry-flavour-soft banana

molinberry-flavor- Tropical Mango. Deze is erg goed van smaak en kan gebruikt worden met een verhouding van 15%.

molinberry-flavour-sweet strawberry, een goede aardbei smaak waarbij je 15% flavor aan je base moet toevoegen om de smaak goed te kunnenproeven.

Tot zover de fruitsmaken. Het is altijd lekker om de fruitsmaken apart te maken en deze vervolgens als liquid te mengen. Hierdoor krijg je een soort van favoriete smaken. Wat erg lekker smaat is bijvoorbeeld aardbei met peer. Hou er wel rekening mee dat de smaken iets sterker gemaakt moeten worden dan de hoeveelheid die ik erbij heb gezet. Dit is nodig omdat bij mixen de smaken iets verzwakken door de combinatie.

molinberry_bubble

Naast de fruitsmaken zijn er ook zoete smaken die ook wel de snoepjessmaken worden genoemd. Dit zijn flavors die ook prima te mixen zijn, zoals anijs en drop, maar zachte caramel met tabak is ook altijd lekker. De mixen gaan we nog wel verder oppakken.

molinberry -flavour epic vanilla

molinberry-flavour-american bubble gum

molinberry-flavour-anise star

molinberry-flavour-creamy vanilla

molinberry-flavour-Flavour Sweet Liquorice

molinberry-flavour-glamour-chocolate. Duidelijk te proeven. De verhouding kan je gerust op 12% zetten. Bij 15% is het net een beetje teveel, behalve als je deze gaat mixen met bijvoorbeeld aardbei of kers.

molinberry-flavour-hazelnut

molinberry-flavour-melt caramel

molinberry-flavour-pink lady

molinberry-favor-x-mas icecream. Een flavor met de smaak van steranijs en koekjes. De verhouding van deze flavor is 12tot 15%.

Molinberry flavor

Uiteraard zijn er ook tabakssmaken in dit assortiment. De tabakssmaken zijn nog steeds veel gevraagd, maar worden ook vaak gebruikt om te mixen. Denk maar aan Boba’s Bounty, Deadly Sin, de verschillende RY4 combinaties, maar ook een mix van sigaar en kersen is nog steeds zeer geliefd.

molinberry flavour charley Tobacco, een flavor van tabak met gekaramelliseerde appel.

molinberry flavour fr4 tobaco

molinberry flavour usa mix, tabak met notensmaak

molinberry-ash sigar , een echte asbak smaak

molinberry-flavour-gold Tobacco, asbaksmaak met appel

molinberry-flavour-latakia Tobacco, dit is een mix om een hout- en nootachtige tabakssmaak aan zoetere flavors toe te voegen.

molinberry-flavour-ry4, een tabakssoort die iedereen moet kunnen dromen. Tabak met een vleugje vanille en karamel. Heerlijk.

molinberry-flavour-western Tobacco, iets minder bekend,maar ook heel lekker tabak met gekaramelliseerde anijs

Ook de bekende drank flavors zijn niet vergeten en wie kent ze niet, maar heb je ze ooit wel eens door elkaar gebruikt. Dat gaan wij natuurlijk wel doen.

molinberry flavour fizzy cola

molinberry flavour fresh coffee

molinberry flavour natural green tea

molinberry-flavour- captain rum

molinberry-flavour-em formula, beter bekend als energy drank. Deze smaak is moeilijk te pakken. Bij 15% proefde ik nog steeds niet veel.

molinberry-flavour-jd whiskey, combineren met tabak, altijd lekker. Wel behoorlijk flavor toevoegen. Bij 15% begin je deze flavor te proeven.

molinberry-flavour-malibu pinacolada, de moeilijkste smaak om goed te maken, ik ben benieuwd.

Als laatste heeft Molinberry nog in het assortiment een drietal mint soorten. Mint of menthol is moeilijk om goed te krijgen. Dit heeft er mee te maken dat iedereen een bepaald beeld heeft hoe menthol zou moeten proeven. Ik ga hier proberen het verschil aan te geven tussen mint en menthol. Wellicht help het om een keuze te kunnen maken.

molinberry flavour eucalyptus mint

molinberry flavour-fresch mint, inderdaad een zeer frisse mint smaak. Om deze goed op smaak te brengen mag je  hier gerust 15% voor gebruiken.

molinberry-flavour-ice mint

Met deze lijst heb je de complete lijn van Molinberry liquids voorbij zien komen. Deze lijst wordt steeds aangevuld met informatie over de smaak, met welke ander flavors je een bepaalde smaak kan mixen en eventueel een verwijzing naar een recept die ik gemaakt heb met deze flavors. Ik wens jullie allemaal veel mix plezier.

Deze flavors zijn te koop bij eliquidoutlet en kosten 2,75 per 10 ml.

 

 

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck