Flavors van DKS

DKS Flavors

Flavors van DKS

Een van mijn favorieten, de flavors van DKS. Deze Flavors komen uit Italie en zijn sterk geconcentreerd. De leverancier raadt aan om maximaal 3 tot 6 druppels toe te voegen en inderdaad, vooral als je gaat drippen, is dit ruim voldoende. Echter de maatvoering 3 tot 6 druppels werkt niet. Hier kan je geen recept mee maken die naderhand nog eens reproduceerbaar is.
Wanneer we deze liquids gaan gebruiken om een lekkere mix te maken, gaan we dus ook aangeven hoeveel procent we gaan toevoegen aan een basis. DKS heeft momenteel 57 flavors in het assortiment, dus dit is een aardig begin om lekker te gaan mixen.
DKS heeft ook een basis die je kan gebruiken om lekkere liquids te maken en heeft ook nog eens een 100% VG variant, die echt van Topkwaliteit is.
DKS heeft slechts 1 nadeel en dat is dat zij geen Basis hebben waarin ook nicotine zit. Dus wil je puur DKS gaan gebruiken, dan moet je dit doen zonder nicotine ! Het mixen met andere liquids waarin wel nicotine zit is natuurlijk wel een optie !

Met de flavors van DKS kan ik de meeste recepten maken, en het is de kunst om de juiste verhoudingen te vinden van de verschillende smaken om tot een lekkere liquid te komen. Het is natuurlijk heel makkelijk om een basis te nemen, daar aardbei aan toe te voegen en vervolgens te zeggen dat je een lekkere aardbeismaak hebt gemaakt.
De kunst is om een hoeveelheid aardbei toe te voegen en tevens een hoeveelheid custard en nog een beetje viooltjes om tot een perfecte liquid te komen, die ten eerste nergens te koop is, ten tweede alleen bij jou bekend is, waarvan je weet dat deze puur is, en die je ook nog eens kan reproduceren.

En dat DKS puur is mag wel duidelijk zijn, er wordt alleen gebruik gemaakt van High Grade liquids en van de beste Flavors waardoor deze smaken het meest puur zijn.

Dit is de reden dat deze collectie van DKS flavors ideaal zijn om een exclusieve mix te maken en niet zo gemakkelijk reproduceerbaar zijn als je het recept niet hebt.

In een later stadium en op Facebook zal ik enkele recepten die gemaakt zijn met DKS flavors met jullie delen !

Wil je deze flavors zelf kopen? De smaken zijn ook te koop bij Ecigsmart.

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck