Reaper Blend van Rocket Fuel

okt 12, 14 Reaper Blend van Rocket Fuel

Reaper Blend van Rocket Fuel

Mijn eerste review van liquid van Rocket Fuel. Je hoort er veel over en iedereen is tevreden over de smaken van Rocket Fuel. De liquids zijn van Amerikaanse bodem (Missouri) en zijn, zeker gezien de prijs, van goede kwaliteit. De eerste liquid die ik test is de Reaper Blend van Rocket Fuel, een tabakssmaak met 6 soorten tabak. Deze liquid is vrij nieuw in het assortiment van Rocket Fuel. De laatste tijd heb ik meer met zoete smaakjes getest en daarom is een tabakssoort wel weer eens leuk om te doen. Eens even kijken wat Rocket Fuel mij te bieden heeft.

Rocket Fuel

De flesjes zien er goed uit, zijn donker van kleur en hebben een authentiek uitziend etiket.  De dop heeft een kindveilige sluiting, een onduidelijke verhouding VG/PG en er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke smaakstoffen. Ook dit maak ik steeds vaker mee en geven de tabakssoorten ook een betere smaak. Zo ook bij deze Reaper Blend van Rocket Fuel. Zowel de reuk van de liquid als de smaak ruiken en smaken bekend en komen heel dicht in de buurt van andere liquids die ik al eerder gereviewd heb. En ook bij deze liquid proef je dat er gebruik is gemaakt van extracten van de tabaksplant. De smaak is heerlijk vol van tabak zonder dat je kan aangeven welke smaak je proeft. De smaak doet enigszins vettig aan wat aangeeft dat er gebruik is gemaakt van een hogere hoeveelheid VG, maar ook zeker van een toevoeging van chocolade. Dit is echter niet storend en zorgt voor een goede blend van de verschillende tabakssmaken en voegt ook nog een extra smaakbeleving toe.

Rocket Fuel

Persoonlijk vind ik de smaak goed en de echte tabakssmaak komt goed over, de extra smaakstoffen zijn moeilijk te bepalen, maar chocolade is daar zeker onderdeel van, smaken prettig en totaal niet vervelend. Ook de prijs in de gaten houdend is dit een zeer geslaagde liquid die zeker voor herhaling in aanmerking komt.

De liquids zijn in Nederland opnieuw verpakt  en voldoen daardoor aan de Nederlandse wetgeving. Daarom zijn de liquids te koop in plastic flesjes met een inhoud van 10 ml met 6, 12 en 18 mg nicotine. Tevens zijn er flesjes te koop met een inhoud van 30 ml. Daarnaast zijn er ook Sample Packs en 6-Packs te koop. Kijk maar eens op de website naar de mogelijkheden.

res-logo250

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck