Razzmatazz van Virgin Vapor

nov 17, 14 Razzmatazz van Virgin Vapor

Razzmatazz van Virgin Vapor

virgin-vapor-8mg-razzmatazz-e-liquid-15ml

Wederom een liquid van Virgin Vapor. Deze liquids zijn bekend om een 100% VG liquid met pure extracties uit vruchten, bloemen, groenten en noten. Bij de Razmatazz is gekozen voor het fruit van echte Frambozen. Het knappe van deze liquid is dat de Frambozen ook een enigszins zurige nasmaak hebben.

Tevens is het te merken dat het om puur organische smaakstoffen gaat, waardoor de smaakbeleving optimaal is. Wat een goede liquid is dit weer. Frambozen zijn zowiezo al favoriet maar de pure VG doet daar nog een schepje bovenop. Er staat dat het om 100% VG gaat, maar volgens mij bedoelen ze pure VG en verdunt met gedestilleerd water en organische smaakstoffen.

Deze Razzmatazz van Virgin Vapor is kleurloos en daardoor kan je goed in de gaten houden wat deze liquid doet in je Atomiser. Tot mijn verassing blijft de liquid schoon, verkleurt niet en de smaak blijft na 15 ml schoon en fris. Niet alleen de smaak maar ook de geur blijft goed en ik ben dan ook blij verrast dat er geen enkel minpunt te noemen is aan deze liquid. Heerlijk als dagdamper maar ook voor herhaling vatbaar.

Nog een opvallend punt is dat de Razzmatazz van Virgin Vapor veel zuiniger in gebruik is dan andere smaken die ik in dezelfde Atomiser gebruik. En dit is echt opvallend. Er zit natuurlijk ook iets meer in de flesjes, maar het blijft opvallend.

De Smaak is echt framboos en ook lekker fris, enigszins een zure maar niet vervelende nasmaak.

De Virgin Vapor liquids worden verkocht in glazen flesjes met een inhoud van 15 ml en de nicotinegehaltes zijn 8 en 18 MG. Uiteraard is er altijd een variant zonder nicotine en qua smaak doen die echt niet onder. I heb er 1 geprobeerd waarvan ik pas na een dag er achter kwam dat deze geen nicotine bevatte.

De standaardprijs van Virgin Vapor liquids is 12,95 euro per 15 ml, en dat is niet te duur. Daarnaast zijn de organische smaakstoffen seizoensgebonden en daardoor vaak in de aanbieding. Hou dus de site in de gaten voor de aanbiedingen van deze lekkere liquids.

shoplogo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck