R2Y2 en Strawberry Fields Forever

mrt 20, 15 R2Y2 en Strawberry Fields Forever

R2Y2 en Strawberry Fields Forever

De liquid lijn American Stars is van het merk Flavourtec. Er zijn16 smaken te koop in deze lijn met de mooiste namen. Ik wil er in deze blog 2 reviewen en later ga ik nog eens twee smaken reviewen. Allereerst wil ik zeggen dat deze liquids in de goedkope lijn zitten en ik bij voorkeur de middellijn en hogere liquids review; maar deze liquids moeten natuurlijk ook gereviewd worden. Daarom test ik deze keer de smaak R2Y2 en Strawberry Fields Forever van American Stars.

american-stars-eliquid

 

R2Y2

as_productpicture_r2y2-460x460asr2y2

Allereerst wil ik beginnen met R2Y2 van American Stars. Waarom ze deze liquid de naam R2Y2 geven weet ik niet en lijkt een beetje op een wiskundige formule. Het is natuurlijk RY4,met een extra klein beetje Vanille. En wie kent de RY4 tabakssmaken niet. Een lichte tabak met een beetje karamel. Verder zitten er naast Vanille geen extra smaakstoffen bij en blijft het daardoor een simpele liquid. De Vanille proef je niet echt. Persoonlijk vind ik RY4 wel lekker en ook R2Y2 heeft dezelfde smaakbeleving. Hoe langer je dampt hoe meer verwent je raakt en deze liquid al snel niet meer bijzonder vind. Voor de beginner is deze R2Y2 echter prima te dampen en ook de prijs hoort bij een liquid van deze smaak.

Strawberry Fields Forever

strawberry_fields_forever

Als je net zoals ik al wat langer dampt ga je steeds meer zoeken naar zoete smaakjes en daarom ben ik doorgegaan met de Strawberry Fields Forever. Natuurlijk vernoemd naar de smaak Aardbei en niet de hit van de Beatles. Het betreft hier een zachte aardbei smaak die best lekker is. Ik proef bij deze liquid echter wel een beetje een plastic smaak, die eigenlijk de aardbeien smaak enigszins verpest. De plastic smaak blijf ik proeven en dat is jammer want de aarbeien flavor die gebruikt is zou heel lekker kunnen zijn. Veel mensen proeven dit ook, maar er zijn ook mensen die dit totaal niet proeven. Waarschijnlijk ligt dit aan de smaakpapillen. Maar persoonlijk proef ik het wel dus moet ik dit ook meegeven.

Ik moet ook eerlijk zijn en wil daarom meegeven dat de prijs van de American Stars liquid laag is en voor die prijs valt de smaak van de R2Y2 zeker niet tegen. Graag hoor ik in een reactie wat jullie er van vinden.

De American Stars Liquids worden verkocht in 10 ml flesjes met 6, 12 en 18 mg nicotine. Natuurlijk hebben zij ook een variant zonder nicotine.

Vapez

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck