Purple Rain Liquitine van Firebrand

jul 26, 14 Purple Rain Liquitine van Firebrand

 

Purple Rain Liquitine van Firebrand

Firebrand Purple Rain

Hier mijn review van de Purple Rain Liquitine van Firebrand.

De flesjes bevatten 10 ml liquid met ongeveer 40 % VG en 60 % PG, wat zorgt voor de extra gier. De PG/VG verhouding houden ze zelf een beetje geheim. Firebrand Liquitine is leverbaar met een nicotineverhouding van 6% en 12 %. Daarnaast kan je 18%, 24% nicotinegehalte bestellen, alsook een variant zonder nicotine.

Inmiddels damp ik de Purple Rain Liquitine van Firebrand al 2 dagen in m’n eXpromizer tank op een Genesis Clone bij 9Watt via een kick.

De Purple Rain Liquitine van Firebrand wordt geleverd in een flesje van 10ml en die van mij bevat 6mg/ml nicotine (light).

Het etiket is inderdaad een beetje plakkerig, zoals al eerder werd opgemerkt in een eerdere review over Firebrand Super Nova Liquitine.

De vloeistof is helder/transparant van kleur en geeft in die 2 dagen geen aanslag op mijn coil en geen verkleuring van mijn watten, ondanks dat het hier toch om een zoete liquid gaat. Dat is een positieve eigenschap. Heel veel zoete liquids hebben namelijk een vervuilende invloed op coil en wick.

De smaak van druiven proef ik erg duidelijk, maar dan wel zoete druiven. Ik ervaar het als geen lichte smaak, maar erg vol en romig. Een echte druivensmaak. De beschreven licht zure hint kan ik er tot nu toe niet in terug vinden en de frisse koele uitademing ervaar ik zwak op de achtergrond.
Dit laatste kan ook komen omdat ik een menthol junkie ben en al een hele tijd alleen frisse fruitsmaken met menthol damp. Daardoor kan ik waarschijnlijk een lichte frisse smaak niet meer zo goed waarnemen. Een soort gewenning.

Wel ervaar ik een goede Throath Hit voor dit lage nicotinegehalte en proef ook ik dat smaakje dat in meer Amerikaanse liquids te vinden is er in terug.

Ik heb per ongeluk een klein geknoeid druppeltje liquid van mijn hand opgelikt en kan je zeggen dat die druppel precies zo smaakt als een zoete druif, zonder enige bijsmaak van nicotine of andere stoffen ;-)

Het is een erg lekkere liquid die me nieuwsgierig heeft gemaakt naar de andere smaken van Firebrand Liquitine.
Geen all day Vape, maar wel een welkome en erg smakelijke afwisseling tussendoor.

Ik vind de Purple Rain Liquitine van Firebrand een kwalitatief goede liquid voor een mooie prijs en de leversnelheid van de Nederlandse verkoper is uitstekend. Ook de ondersteuning via online chat en via e-mail is super. Zelfs tijdens mijn bestelling op dinsdagavond rond 11 uur, kreeg ik direct antwoord van ze via de chat op de website en de volgende dag werd een mailtje van me bijna direct beantwoord. Top!

Daar Purple Rain Liquitine van Firebrand een fruitsmaak is heb ik meteen maar bij de de makers in Amerika via e-mail gevraagd of deze vloeistof in een polycarbonaat- of kunststof tank gebruikt kan worden zonder dat deze erdoor kapot zou gaan.

Hieronder de snel daarop volgende reactie van Firebrand American:

“Hello Arie.
We have not had any precedence of our liquid cracking an atomizer or tank.
*Knip*
In any case, we do not foresee any issues with the use of our liquids in relation to normal use in any tank or atomizer.
-The Firebrand Team”

Vrij vertaald:
Er zijn bij hen nog geen gevallen bekend, maar ze voorzien geen problemen bij normaal gebruik in eender welke tank of atomizer.

Leek me handig om te weten en te melden en wellicht een aanvulling op jouw reviews van deze Purple Rain Liquitine van Firebrand.

In ieder geval: Als ik weer een afwisselende smaak tussendoor wil hebben, koop ik weer een ander Firebrand Liquitine smaakje.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck