Pulse van Smokies

Pulse van Smokies

Deze keer een review van de Pulse van Smokies.  Ik heb al eens eerder een review geschreven van de specials van Smokies, die je ook kon winnen. Dit is echter de standaard versie. Waarom ik deze review ? Ten eerste omdat het zeer goede beginners set is, maar ten tweede en niet minder belangrijk omdat deze nu wordt aangeboden voor 49,00 euro! En dan wil ik deze jullie natuurlijk niet onthouden.
Laat ik je eerst vertellen wat deze set allemaal levert:

2 x 650 mAh batterijen
2 x Pulse bovenstukken
2 x Pulse vervangbare verdampers
1 USB oplader
1 stopcontact adapter
1 flesje met naald
1 Nederlandse gebruiksaanwijzing
1 opbergdoosje

De pulse van Smokies is te koop in 6 verschillende kleuren, zwart, ziler, rood, blauw, rose en wit, en de kleuren zijn mooi en diep glanzend van kleur. Tevens hebben de kleuren een zilver kleurige top en een zilverkleurige onderkant. De totale afwerking ziet er verzorgt uit.

De set is dus inderdaad geheel compleet en direct te gebruiken. Omdat de batterij en de vervangbare verdampers in de set zijn bijgevoegd is deze beginners set behoorlijk uitgebreid. De verdampers die bij dit pakket zitten zijn zeer goed te noemen en geven een goede dampproductie. Zie voor het vullen van deze verdampers, het filmpje op youtube. Omdat de gehele set van Pulse van Smokies dubbel is uitgevoerd, zit je eigenlijk nooit zonder apparaat om lekker door te dampen. Het volume aan damp wordt door deze verdampers gegarandeerd, en dit is een setje die iedere beginnende damper zal waarderen, maar ook voor de gevorderde damper is dit een prima setje voor onderweg, en als je niet met een grotere damper voor de dag kan komen.

 Pulse van Smokies Pulse van Smokies

Sinds Januari gestopt met roken en gestart met Dampen. Maak nu zelf liquids en test verschillende zaken die te maken hebben met elektronisch roken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*