Popcorn Sutton

feb 03, 15 Popcorn Sutton

Eindelijk weer eens een Nederlandse liquid, deze keer van Dutch Moonshine e-liquids. De naam is afgeleid van de Moonshiners, vooral Amerikanen die tijdens de drooglegging illegaal sterke drank gingen maken.

moonshiner
Ik heb contact gehad met de brouwer en hij maakt de liquids in eigen beheer en heeft de liquids de naam Dutch Moonshine e-liquids gegeven omdat hij hiermee aan wil geven dat er lekkere liquids gemaakt kunnen worden buiten de gevestigde bedrijven. Een leuk initiatief maar ik ben natuurlijk voor de smaak en daarom ga ik de Popcorn Sutton eens lekker uitproberen. De Popcorn Sutton is vernoemd naar de legendarische Moonshiner¬†Marvin “Popcorn” Sutton, die een complete autobiografie heeft geschreven van zijn illegale werken.
Daarnaast is Popcorn Sutton een smaak die doet denken aan het zoete van popcorn; gesmolten boter met suiker. Als je de liquid ruikt dan bemerk ik een karamel lucht en dat zit ook dicht bij warme boter met suiker.

dutch-Moonshine-logo

 

Omdat ik ook wel hou van een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid heb ik de liquid in de Kangertech Subtank gedaan zodat ik 6 ml achter elkaar kan door dampen. Ik heb wel de 1,2 Ohm coil genomen want deze liquid moet je natuurlijk kunnen proeven. En op 15 watt komt er een goede smaak uit. Het lijkt eerst op karamel, maar als je even doorgaat komt er echt een botersmaak naar boven. De bekende babbelaars zijn hier niets bij.   De smaak is vol, niet te zoet en best een behoorlijke Throath Hit. Ik damp expres maar op 15 Watt zodat ook andere dampers een zelfde ervaring hebben op een standaard damper.

Wat natuurlijk ook scheelt is de verhouding van de liquid. De Dutch Moonshine e-liquids zijn 50VG/50PG gemengd en dat is ook merkbaar. Er is genoeg dampvolume en ook komt het de smaak ten goede.

De liquids worden geleverd in flesjes van 10 ml met een Nederlands etiket en voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Omdat Dutch Moonshine e-liquid pas is begonnen zijn deze flesjes alleen te bestellen via mail en via Facebook. Vandaar ook dat als je doorklikt je op de Facebookpagina komt van Dutch Moonshine.
Persoonlijk vind ik dit geen probleem omdat ik ten eerste wel liefhebber ben van een nieuwe manier van verkopen en ten tweede iedereen deze liquid toch eens moet gaan proberen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck