Panty Dropper van Goodlife

feb 27, 15 Panty Dropper van Goodlife

Panty Dropper van Goodlife

Good Life Vapor

 

Goodlife Vapor is een Amerikaanse liquid die erg geliefd is bij veel Dampers. Gelukkig komen er steeds nieuwe smaken uit van deze fabrikant zodat we kunnen blijven genieten van de lekkere smaakjes. Sinds kort zijn deze liquids ook te koop bij Ecigsmart dus wilde ik wel weer eens een nieuw smaakje gaan proeven en natuurlijk reviewen. Na het proeven in de winkel van de verschillende smaken kwam ik uit op de Panty Dropper van Goodlife.

panty_dropper_Goodlife
Ik heb al eerder Goodlife Vapor geproefd, maar met de Panty Dropper hebben zij volgens mij weer een topper in het assortiment. De Panty Dropper is een volle Cassis smaak met een yoghurt nasmaak. Hierdoor krijg je een heerlijke damp met de smaak van blauwe bessen die vervolgens een beetje yoghurtsmaak meegeeft. Door opnieuw een hijs te nemen begint de Cassis weer goed binnen te komen en zwakt weer af met Yoghurt. Echt een bijzondere smaaksensatie.
Ik heb meerdere smaken met blauwe bessen geproefd, maar deze is echt de lekkerste die ik tot nu toe geproefd heb.

Het is dus helemaal niet erg dat deze smaken sinds kort te koop zijn in Den Haag, want ik kom er graag om de verschillende smaken te proeven voordat ik ze moet kopen. Opvallend is dat de Panty Dropper snel uitverkocht is dus het is wel een smaak die bij meerdere mensen gewild is. Hou er wel rekening mee dat ALLE smaken van Goodlife wel enige tijd moeten steepen. De Goodlife Vapors worden besteld in Amerika en direct en vers gemaakt. Door de vele smaken heeft deze liquid wel de tijd nodig om tot zijn recht te komen.

De flesjes worden geleverd in een hoeveelheid van 10 ml met 6 en 12 % nicotine. Ze zijn te koop bij o.a.Ecigsmart.

ecigsmartRDD

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck