Smoktech Natural Telescope

Smoktech Natural Telescope

Wat kan je eigenlijk voor recensie schrijven over een Mechanische Mod. Dat ie er mooi uitziet, dat de vuurknop goed werkt, dat het een standaard maat is, waar bijna elke tank op past ? Deze Mech-Mos van Smoktech heeft het allemaal. Dit is voor mij de lekkerste Mod die ik tt nu toe in mijn handen heb gehad, tenminste als je wilt varieeren met tankjes op deze mech-Mod. Want dit apparaat doet niet meer dan dat het moet doen. Namelijk power geven waar je het nodig hebt. Deze Mod mist nooit, zal altijd afvuren, en dat is waar het voor gemaakt is.

De Specificaties zijn als volgt:
Diepte 26 mm, Hoogte 103 mm, Breedte 26 mm en een diameter van 26 mm. Hierdoor is het mogelijk om ook bredere tanks mooi te laten aansluiten op de Mech Mod. De vuurknop zit aan de zijkant, waardoor je deze Mod gemakkelijk kan neerzetten zonder dat per ongeluk de vuurknop kan worden ingedrukt. Achter de vuurknop zit een draaibaar gedeelte om de vuurknop te blokkeren, zodat je deze ook gemakkelijk in je zak kan stoppen.

Doordat het een telescopische uitvoering betreft, kan je verschillende batterijen gebruiken, zoals de 18350/18500/18650 batterij.  De Mod wordt aan de bovenkant losgedraaid om een batterij te plaatsen. De onderkant met ventilatiegaten (voor een oververhitte batterij) wordt dus niet gebruikt.  Aan de binnenzijde zit een verstelbare schroef zodat elke tank kan worden geplaatst en mooi aansluit op de Mod.

Wordpress review & magazine template Edgedol.