Poldiac Nanos Combination

 

De Poldiac Nanos Special Combination Mod betreft echt een cadeau set maar dan wel een van de hoogste kwaliteit. Dit pakket bestaat uit een luxe geschenkdoos die ook gebruikt kan worden als standaard voor 3 Mods en ook voor 5 Atomisers.  De box ziet er professioneel uit met aan de voor- en achterzijde het logo en de naam van MMVapors.

Zoals gezegd betreft het een combinatie van 2 Mods van zeer goede kwaliteit. De Poldiac en de Nanos. Bij aankoop van de Poldiac Nanos Special Combination Mod koop je 2 Mods met een 510 aansluiting.  De Mods zijn ook geschikt voor Hybride Atomsers maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je extra onderdelen moet aanschaffen.
De Poldiac en de Nanos zijn ook voorzien van zogenaamde jasjes die onderling uitwisselbaar zijn zodat je deze Mod geheel aan je eigen wensen kan aanpassen.

Poldiac van MM Vapors

Poldiac-Mod

De Poldiac is één van de mooiste Mods die er momenteel te koop zijn. De Poldiac wordt gemaakt in Griekenland. De Bottom en Topcap zijn van Roestvrij staal, maar wat nog beter is zijn de verzilverde contactpunten, waardoor de Poldiac optimaal functioneert. Aan de onderzijde is de Poldiac gegraveerd met een serienummer en een mooie en uiteraard Griekse versiering.

Poldiac serienummer

Het meest bijzondere van de Poldiac vind ik de vuurknop aan de zijkant, en niet zoals bij de meeste Mods aan de onderzijde. Daarnaast is de vuurknop voorzien van magneten die tegendruk geven, zodat de vuurknop altijd terug wordt gedrukt naar de beginstand.  De vuurknop heeft ook weer een jasje die je kan draaien om de beveiliging te activeren. De hele uitstraling van deze Poldiac laat zien dat we het hier hebben over een zeer luxe uitgevoerde Mod, met verzilverde contactpunten en schroefdraad die als boter in elkaar draait. Als je verschillende zogenaamde jasjes gebruikt kan je de Poldiac dus ook volledig aanpassen aan je eigen stijl.

Poldiac serie

 

Nanos van MM Vapors

NANOS Mod

 

De Nanos is de Griekse naam voor Dwerg; maar in dit geval dan wel één met Superkrachten.  De uitstraling is simpel, echter hier heb je wel een zeer praktische Mod waarvan ik onder de indruk ben van het blokkeren van de vuurknop. Door een kleine draai te geven aan de vuurknop zet je deze vast of los. Echt een vernuftig stukje meesterwerk. Nou is dit natuurlijk niet het enige.
De Nanos heeft ook verzilverde contactpunten en is volledig uitwisselbaar met de Poldiac zodat deze vervolgens in alle 18xxx te veranderen is. Dus zowel de Nanos als de Poldiac onderdelen zijn volledig uitwisselbaar. Wil je dus een Mod met de vuurknop aan de onderzijde of een kleinere Poldiac met de vuurknop aan de zijkant: alles is mogelijk. De vuurknop van de Nanos zit aan de onderzijde van de Mod, maar is ook weer speciaal. Door een kleine slag te draaien zet je de vuurknop vast en dit gaat als je het goed doet in één beweging, en de beste dampers doen het natuurlijk met hun pink.

De Nanos is echt een Mod voor diegenen van strak en simpel. Deze mod is zeer strak afgewerkt en ook hier is de vuurknop voorzien van een serienummer en wederom de Griekse afwerking. Een mooie mod waar degelijkheid van af straalt.

 

The Combination Set Satin SS

 

Doordat deze combinatie wordt geleverd met een mooi afgewerkte doos, die gelijk dienst doet als decoratie en functioneel gebruikt wordt om je Mods en Atomisers netjes neer te zetten, is deze combinatie een mooi geschenk.

Verder is er natuurlijk nog de vraag wat je krijgt als je deze set besteld. Dit heb ik dan ook maar beschreven. De lijst is zeker niet compleet met spare parts en dat soort dingen, want het is echt overweldigend. Hele zakken met onderdelen worden meegestuurd en je zit echt niet om een ringetje verlegen want de onderdelen die echt nodig zijn, zoals springveer, eventuele schroefjes, extra opties voor het ombouwen,alles zit erbij. De Service is echt super.  De levering gaat goed, de spullen zijn echt binnen een week binnen, goed verpakt met verzekerde verzending, maar ook de pakbon wordt via mail gestuurd zodat je kan controleren of alle onderdelen wel verstuurd zijn. Zodra als deze plichtplegingen zijn gedaan ga je eigenlijk alleen maar passen en meten om je eigen ideale Mod in elkaar te zetten.
Het volgende krijg je in ieder geval binnen:
Poldiac Classic Full Satin 18650
Battery Tube & Pants for 18500
Battery Tube & Pants for 18350
Poldiac to Nanos adapter
Nanos Button
Poldiac to Nanos top contact set

Hou er rekening mee dat er gebruik wordt gemaakt van magneten bij de switch en/of vuurknop. Hierdoor is het niet mogelijk om zeer lage weerstand coils te gebruiken (niet minder dan 0,5 Watt). De vervolg vraag is natuurlijk of je dit wel wilt want een goede smaakbeleving vind ik persoonlijk belangrijker dan Cloud Chasing.

Kijk geregeld op de website van Metal Madness Vapors om de laatste prijzen te bekijken.

Wordpress review & magazine template Edgedol.