Coolfire 1 van Innokin

coolfire 1

Bij aankooop ontvang je een doos met de coolfire 1 en de iclear 30b. De doos is degelijk en zowel de Coolfire als de Iclear 30b zitten stevig ingepakt in het doosje. Voor de prijs van ongeveer 60 euro kun je de trotse eigenaar worden van een mooie Mod. Hou er rekening mee dat je batterijen en een oplader nodig hebt. Deze worden niet standaard meegeleverd

Direct bij het uithalen voel je de degelijkheid van de Mod en het mooie design inclusief het logo van de Coolfire 1.
De mod ligt lekker in de hand, is niet te groot maar wel stoerder dan een EGO apparaatje.

De Coolfire 1 heeft zowel een EGO als een 510 aanskuiting zodat bijna alle atomisers op deze mod passen. Aan de onderkant zitten gaatjes voor als het fout gaat met een batterij, dan kan namelijk de opgebouwde druk uit  het apparaat in geval van nood. Het zal je maar gebeuren. De Coo;fire is wel voorzien van beveiliging,

4.De Coolfire 1 is volledig gemaakt van RVS met een beautyring die demontabel is en de mod staat standaard ingesteld op 8,5 watt. Deze Mod is dus niet variabel in te stellen. De batterij die je nodig hebt is een 18350 batterij.

Op de Coolfire 1 zit een grote zwarte knop voor de bediening, 3 keer indrukken om de mod aan te zetten, en 1 keer om te dampen. De zwarte knop veranderd van kleur naarmate de batterij leger wordt. Van groen naar oranje naar rood.
Boven op de Coolfire 1 vind je een beauty ring die je er af kan schroeven. Deze ring heeft twee gaatjes  voor de luchttoevoer De Coolfire 1 heeft een 510 connectie. In het middenzit een messing centerpin die je een beetje kan indrukken. Daarnaast heeft de Coolfire 1 ook een Ego draad, dus alle clearomizers die op de markt te verkrijgen zijn passen er op.

Bij de Coolfire 1 wordt een Iclear 30b Atomiser geleverd. De iclear 30b is een dual coil bottom atomaiser, dus heeft 2 coils aan de onderkant van de atomiser, waardoor zogenaamde dry-hits niet voorkomen. De iclear is een degelijke atomiser en zit goed in elkaar en heeft een goede aansluiting

Ook de schroefdraad werkt prettig en daardoor is de batterij makkelijk te vervangen. Op de beauty ring zitten de luchtgaatjes die zorgen voor een goede dampervaring.

Het nadeel is dat er maar 1 batterij in kan, de 18350, maar daardoor blijft het wel een handzame Mod, de batterijen kunnen snel leeg raken, dus zorg van een paar reserverbatterijen.

Het bijvullen van de iclear gaat makkelijk en hij kan gevuld worden met maximaal 3 ml vloeistof, genoeg om een dagje te dmapen. Het bijvullen is zeer eenvoudig en makkelijk te doen zonder knoeien.Het bijvullen doe je vanaf de onderkant, dus je moet de Atomiser wel eerst van de Mod afdraaien.De onderkant draai je er af, en vervolgens vul je de iclear bij tot de maximale streep. Dichtdraaien ….opschroeven, je driptip erop.. en de Collfire is klaar voor gebruik.

Coolfire 1

Veel dampplezier met deze mooie mod.

Wordpress review & magazine template Edgedol.