Luquillo Breeze van The Vial

okt 19, 14 Luquillo Breeze van The Vial

Luquillo Breeze van The Vial

the-vial-logo-with-background_10

En weer heb ik een liquid gevonden van een bijzondere kwaliteit. Het merk The Vial was ik nog niet eerder tegengekomen en ik was dan ook zeer benieuwd of ik weer een bijzonder liquid had ontdekt.
Zoals op de site is aangegeven  staat The Vial garant voor een zeer hoogwaardig liquid afkomstig uit Hawaï, gemaakt van alleen de beste ingrediënten met ongekende zuivere smaken, deze liquid steekt absoluut met kop en schouders boven de concurrentie uit en zit verpakt in zeer stijlvolle 10 ml flesjes met pipet om zo uw clearomizer te vullen.

The Vial liquids

Na het proeven van de eerste smaak moet ik ze gelijk geven. De Liquillo Breeze van The Vial is een hele bijzondere liquid die voor mij niet onderdoet voor de Amerikaanse Premiums en het betreft hier echt een hoogwaardige liquid met een bijzonder goede maar ook stevige smaak. Het komt uit Hawaï maar proeft echt Amerikaans. De liquid smaakt als Pina Colada en de nasmaak doet Karamel-achtig aan. Volgens mij zit er ook een heel klein beetje aardbei shake in en de totale smaak heeft een hoog snoep gehalte maar wel op een dusdanige wijze dat iedereen dit een puur en met zorg gemaakt snoepje zal vinden.  De Karamel overheerst qua smaak en is ook bepalend voor de uiteindelijke smaak. Daarnaast bevat de liquid een kokossmaak, maar dit kan ik er niet uit halen. Dit is een probleem van mij en niet van de liquid,want een andere tester riep direct : Kokos ! Vreemd dat je sommige smaken niet kan proeven, maar het maakt de liquid in ieder geval niet minder lekker. Ik ben blij met deze lekkere en zeer goed gemengde liquid die ik echt een aanrader mag noemen. Deze liquid is echt liquid waardig. Deze liquid heeft een hoog VG gehalte ondanks dat dit nergens terug te vinden is, het is echter wel duidelijk te proeven.  Weer een liquid waarbij je direct baalt dat er slechts 10 ml in een flesje zit, omdat dit best 30 ml mag zijn. En dan denk je natuurlijk dat je dan ook 3 flesjes kan kopen, maar de flesjes zijn van glas en met pipet, dus dan kan het goedkoper als je grotere hoeveelheden koopt.

De liquids worden geleverd in glazen flesjes van 10 ml met pipet en zijn te koop met 6, 12 en 18 mg nicotine bij www.rookesigaret.nl

res-logo250

1 Comment

  1. Pascalle /

    Heb coffee latte van The Vial, een hele lekkere

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck