Long Run Vapor Liquids

mei 17, 15 Long Run Vapor Liquids

Long Run Vapor Liquids

De Puff Store is de Nederlandse leverancier van deze nieuwe liquids uit Californië.  De Puff Store heeft verschillende vestigingen in Nederland en de nieuwste vestiging in Rotterdam is alweer een tijdje geopend. Wellicht was dit de reden dat zij met een geheel nieuwe maar kleine lijn wilden komen met een geheel nieuw soort liquid.

Voorheen heb ik al eens een review geschreven van hun liquids, echter toen was ik nog in een beginfase van het dampen en toen viel het mij op dat deze liquids in het duurdere segment zaten. Tegenwoordig weet ik wel beter en zijn de prijzen van deze kwaliteit liquids niet eens zo duur. Wil je nog eens teruglezen hoe ik in het begin dacht over de liquids van de Puff Store lees dan eens de review van Puff Black Label. Dan kan je gelijk het verschil zien in reviews.

Long Run Vapor Liquid  Long Run Vapor Liquids  Long Run Vapor Liquids

Deze liquids heb ik al eerder beschreven en was toen alleen te koop in een mooie geschenk verpakking zoals hier boven te zien.

Maar nu is de voor Nederland geldige verpakking ook te koop bij de Puff Store. Dus vanaf vandaag kan iedereen genieten van deze lekker smaken. Er is 1 uitzondering en dat is de Old Wheel die niet op voorraad is in de verschillende Puff winkels.  Maar niet getreurd, de andere 2 smaken zijn een welkome aanwinst voor de Nederlandse markt.

Zoals eerder gezegd betreft het dus 2 smaken in de lijn van Long Run Vapor Liquids met een hoeveelheid van 10 gram die een verhouding hebben van 70VG/30PG .

Laten we eens gaan beschrijven wat de Long Run Vapor Liquids voor smaaksensatie zijn.

Atlantic van Long Run Vapor Liquids

Atlantic

 

Totaal niet wat wordt aangegeven en op de officiële website staat. De smaak Atlantis bestaat hoofdzakelijk uit Anijs met een afterbite van Menthol. Bijzonder lekker van smaak maar geen dropsmaak met een beetje aardbei. De basis van deze en de andere liquids is subliem te noemen. Echt heel bijzonder. Maar daarna moet je aan deze bijzondere basis wel smaakjes gaan toevoegen. De Anijssmaak is bijzonder goed en ook de nasmaak van Mint doet het erg goed in deze combinatie. Volgens de fabrikant zijn er meer smaken in verwerkt, maar die proef ik niet. Dit is geen nadeel want de smaak van Anijs en Mint vind ik al voldoende om deze liquid op smaak te kunnen waarderen. Als je echt je best doet en weet dat er aardbei in verwerkt zit komt dit ook licht naar boven. Ik vind in ieder geval de Atlantis qua smaak erg goed en wellicht nog belangrijker is dat de basis van deze liquid echt super is.

 

MidWest van Long Run Vapor Liquids

Midwest

Ik weet het nu al zeker. Midwest wordt mijn favoriet. De duidelijke smaak van een goede vanille met zoete appel die zelfs neigt naar Aarbei. Je kent ze wel die rode, zachte appels, maar dan met een vleug vanille. Ik zeg expres vleug want de vanille is goed vertegenwoordigd. Er is een boeketje aan kruiden toegevoegd die zorgen voor een beetje caramelsmaak, maar het is de vanille die deze smaak produceert. Een goede combinatie van smaken met dezelfde goede basis als de overige smaken. Je krijgt het idee alsof je een Werthers Echte hebt gesnoept en dat vind ik geen verkeerde smaak.

 

Zoals ik zei is de Midwest voor mij de favoriet in deze serie, met op de 2e plaats de Atlantis. De afsluiter Old Wheel heb ik gelukkig wel kunnen proeven maar ik heb er geen problemen mee dat deze smaak niet is opgenomen in het assortiment. Er komt natuurlijk nog wel een 3e smaak en dat is de Moxito. Zodra deze binnen is zal ik proberen deze ook te reviewen.

Moxito
Zoals ik al zei is er in Rotterdam een Puff Store bijgekomen zodat je nu in 6 winkels deze smaakjes kan gaan proeven. De winkels zijn te vinden via deze link.

Vanaf 18 mei 2015  zijn de liquids te koop in alle winkels van de Puff Store en natuurlijk via de webshop in de hoeveelheid van 10 gram met de nicotinegehaltes 0, 6, 12 en 18 mg.

Puff Store

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck