Kayfun 3.1 Clone van EHPRO

Kayfun 3.1 Clone EHPRO

Waarom zou je overstappen op duurdere apparaten als je tevreden bent met wat je hebt ? Ikzelf zeg altijd, ben je tevreden waarom zou je dan veranderen ? Maar ben je niet tevreden met de smaak of het dampvolume van je huidige e-sigaret, wat is dan het alternatief ?
Ik heb er al vele geprobeerd en de een bevalt beter dan de andere. Alle apparaten die ik getest heb komen op mijn website voorbij, en welke ik jullie zeker niet wil onthouden is deze Kayfun 3.1 Clone van EHPRO. De Kayfun gebruik ik al geruime tijd en gebruik deze het liefst voor de betere liquids.

De Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is 1 van de betere clones die gemaakt is van een Kayfun, en behalve de mooie uitstraling is het pakket zoals het geleverd wordt zeer compleet.

Inhoud van deze kit:
1 Kayfun 3.1  Clone
7 O-ringen (verschillende maten)
1 kleine  transparante pyrex tank voor de staal/doorzichtig/staal uitvoering
1 grotere  transperante pyrex tank voor een gehele doorzichtige uitvoering
1 roestvrij stalen tank voor een gehele roestvrij stalen uitvoering
1 driptip adapter
2,5mm Wick
0,30 Kanthal 0.30
sleutelhanger met schroevendraaier

Deze Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is best een gecompliceerde Rebuildable Atomiser en bevat veel onderdelen. Hieronder zie je uit welke onderdelen de Kayfun bestaat
Kayfun 3.1 Parts

Kayfun 3.1 EHPROLaat je hier echter niet door afschikken, het valt allemaal wel mee, als je de Kayfun 3.1 een keer uit elkaar gehaald hebt en weer in elkaar gezet. Je zal zien, het past allemaal perfect en het wordt leuk om eens een echte Rebuildable Atomiser uit elkaar te halen, een nieuwe coil te draaien, en weer goed in elkaar te zetten. Voor de twijfelaars zet ik alle onderdelen even naast elkaar:

Kayfun 3.1 EHPRO

Beginnend bij 1 is het lekbakje, nummer 2 noem je het Deck waar je de coil op maakt, 3 is de schoorsteen waar de damp doorheen gaat, 4 is de Tank voor 5 ml liquid, 5 is het deksel om het geheel af te sluiten en 6 is natuurlijk de driptip. Mocht het zijn dat er 1 onderdeel overblijft wanneer je de Kayfun in elkaar hebt gezet, dan ben je dus iets vergeten.

Het lekbakje is een fijne extra die je niet bij de Lite versies vind, en dit voorkomt dat te veel aan liquid door de zijkant uit de Kayfun komt druppelen. Het belangrijkste deel is natuurlijk het Deck, waar de coil op gemaakt moet worden.

Kayfun 3.1 Deck

De tank is goed voor 5 ml Liquid, dus voldoende om een dag mee te dampen. De tank is op verschillende manieren op te zetten, met een klein transparant glaasje, een grotere, of geheel uit Aluminium. Het ligt er maar aan wat je wilt.

De Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is niet geschikt voor Sub-Ohmen (het kan natuurlijk wel), en de coil dient dan ook rond de de 2 Ohm gemaakt te worden, zodat de smaak van de e-liquid ten volle benut kan worden. Deze luxe uitvoering is puur voor het genieten van goede liquids die in een goede verhouding door de coil wordt verwarmt.

Er zijn aan alle RBA’s wel iets aan te merken en ook de Kayfun 3.1 Clone van EHPRO  heeft wel een paar puntjes. Ten eerste de transparante tankjes zijn van plastic, dus niet geschikt voor sterke smaken want die smaak trekt in het platic. Ikzelf krijg ze wel schoon in de ultrasoon.
Het 2e minpuntje vindt ik het bijvullen, zelf vul ik ze via de schroef aan de onderzijde en ondervind dan weinig problemen. zit er echter te weinig restvloeistof in, dan bestaat er een kans op lekken. Bij de Kayfun 3.1 Clone van EHPRO is daar het lekbakje vol, maar als deze vol gaat raken krijg je het bekende gegorgel.

Persoonlijk vind ik de Kayfun 3.1 Clone van EHPRO een machtig mooie Rebuildable Atomiser, en een betere kan je volgens mij alleen maar vinden als je een originele kan bemachtigen.

Tot 1 oktober is deze te koop met 15% Korting als je de code RDD gebruikt.

Sinds Januari gestopt met roken en gestart met Dampen. Maak nu zelf liquids en test verschillende zaken die te maken hebben met elektronisch roken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*