Il Melone van Suprem-E

dec 08, 14 Il Melone van Suprem-E

Il Melone van Suprem-E

il melone

Deze Suprem-E Il Melone is een Italiaanse e-liquid, transparant lichtgeel van kleur en ook deze is verpakt in een fles met een inhoud van 12ml met een goed sluitende dop en een goede kindersluiting welke actief blijft, ook nadat de fles leeg is.

Suprem-E Il Melone is een niet te dikke en niet te dunne liquid, maar heeft precies de juiste viscositeit en wordt goed door de wick opgenomen. De juiste mengverhouding tussen PG en VG heb ik ook hier niet op het flesje kunnen ontdekken.

Door de gele kleur van de Suprem-E Il Melone had ik geen idee welke meloensmaak ik zou kunnen verwachten.
Na het openen en knijpen in de fles ruik ik een meloengeur, maar ook een zeer lichte muffe ondertoon. Mijn vermoeden is dat dit de geur van de nicotine is welke in 8mg/ml aanwezig is.

Tijdens het dampen van de Suprem-E Il Melone moest ik eerst even wennen aan de Throath Hit. Zelf damp ik doorgaans op 6mg/ml nicotine en heb ik doorgaans geen last van een iets hogere nicotine-inhoud. Deze verraste me echter met een stevige Throat Hit. Die is in de eerste halen goed aanwezig, maar de smaak van de liquid blijft wel aanwezig. De muffe geur die ik in het begin rook, heb ik bij het dampen niet kunnen proeven.

De smaak van de Suprem-E Il Melone is die van een meloen welke lijkt op de rijpe Cantaloupe meloen (die meloen met de basketbalstrepen en met het oranje vruchtvlees). Hij is licht zoet met een verfrissende smaak.
De smaak van deze Suprem-E Il Melone ervaar ik niet als een complexe smaak, maar gewoon meloen en niets anders. Deze zal het zonder twijfel ook erg goed doen als een verfrissende damp op een warme zomerse dag.

Hoewel ik het eten van meloen altijd erg lekker vind en hij de smaak van een echte meloen goed benadert is dit een smaak die ik niet de hele dag zal dampen, maar wel één voor erbij als fris zoete ongecompliceerde afwisseling, tussen alle andere smaken die ik dagelijks damp.

Houdt je van meloen en wil je deze eens lekker dampen in plaats van eten, dan is de Suprem-E Il Melone de moeite waard om te proberen.

melone

De liquids van Suprem-E worden aangeboden in een hoeveelheid van 12 ml met een nicotinegehalte van 8, 12 en 16 MG. Sommigen zijn er in4 mg en natuurlijk is deze liquid van Suprem-E ook te koop zonder nicotine.

Verkoopadressen heb ik niet maar zoek op internet en vind je reseller. De liquids van Suprem-E zijn aangeboden door de leverancier zelf en hieronder kun je op de link klikken om alle smaken van Suprem-E nog eens na te zoeken. Hou anders onze site in de gaten omdat wij van de verschillende smaken verschillende reviewers het woord laten doen.

BANNER UL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck