Il Coco van Suprem-E liquid

nov 17, 14 Il Coco van Suprem-E liquid

Il Coco van Suprem-E liquid

il-coco Suprem-e

Suprem-E Il Cocco is een Italiaanse liquid, roodbruin van kleur en is verpakt in een fles met een inhoud van 12ml met een goed sluitende dop en een goede kindersluiting welke actief blijft ook nadat de fles leeg is.

Deze 12ml fles is iets dikker dan de normale 10ml flessen, welke door andere merken worden gebruikt, maar is ondanks dat nog steeds makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je broekzak, zonder te groot te zijn.

Na het openen ruik ik een lichte kokosgeur als ik in het flesje knijp.

suprem-e1

De Suprem-E Il Cocco is niet te dik en niet te dun en heeft een goede viscositeit. De verhouding tussen PG en VG kan ik op het flesje niet ontdeken, maar aan de viscositeit te zien schat ik hem in op 70%PG/30%VG.
Suprem-E Il Cocco is enkele dagen door mij getest om op diverse momenten van de dagen een goede indruk van de smaaksensatie te krijgen. Deze Suprem-E Il Cocco heeft de tropische smaak van een frisse kokos welke een heel klein zoetje en een frisse ondertoon heeft. Verder kan ik er geen andere smaken in ontdekken. Ik proef er geen complexe smaakcombinatie in. Het is een frisse kokossmaak, lekker tropisch.

Ik vind Suprem-E Il Cocco geen volle smaak hebben maar een kokossmaak waar je de tijd voor moet nemen en er rustig bij moet gaan zitten. Een nasmaak in de mond van het aroma, mis ik bij deze e-liquid. De throath hit is dik in orde, welke wel als nasmaak in de mond achterblijft. Suprem-E Il Cocco smaakt bij een normaal vermogen het beste. Bij het dampen op hogere spanningen of vermogen ervaar ik meer throath hit, maar de smaak van kokos wordt daardoor naar de achtergrond gedrongen en vervaagt. Hou je van kokos en ben je toe aan een tropische smaak is de Suprem-e il Cocco een goede e-liquid om eens te proberen.

De liquids van Suprem-E worden aangeboden in een hoeveelheid van 12 ml met een nicotinegehalte van 8, 12 en 16 MG. Sommigen zijn er in4 mg en natuurlijk is deze liquid van suprem-E ook te koop zonder nicotine.

Verkoopadressen heb ik niet maar zoek op internet en vind je reseller. De liquids van Suprem-E zijn aangeboden door de leverancier zelf en hieronder kun je op de link klikken om alle smaken van Suprem-E nog eens na te zoeken. Hou anders onze site in de gaten omdat wij van de verschillende smaken verschillende reviewers het woord laten doen.

Suprem-e

1 Comment

  1. Hallo Rob, leuke review de liquids zijn vanaf deze maand ook in 10ml flesjes verkrijgbaar. Pg/vg is 50/50 volgens supreme.
    groeten sebastian

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck