Fs Gold Premium Liquids

jan 07, 15 Fs Gold Premium Liquids

Fs Gold Premium Liquids

FS Gold Premium Liquids

Het nieuwe jaar betekend voor mij ook nieuwe kansen en deze keer gaan we weer eens kijken of er liquids te vinden zijn voor een redelijke prijs. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk maar het wordt lastiger als je liquids zoekt die je niet zo vaak tegenkomt. Dit is het geval met Fs Gold Premium Liquids. Ik had hier nog niet van gehoord en omdat ik normaal de iets duurdere liquids beschrijf, vond ik deze liquid wel een uitdaging. Er zijn 26 smaken in deze serie waarvan 6 tabakssmaken en de overige 20 standaard fruitsmaken. De verhouding van de liquid is 57% PG/27% VG en de rest is water, smaakstoffen en eventueel nicotine. Dit verklaart ook de Throath Hit bij de Fruitsmaken.

Gemengd Fruit van FS Gold Premium Liquids

gemengd fruit

Als eerste test ik de smaak Gemengd Fruit van FS Gold Premium Liquids. Bij de eerst inhalering proef je direct wat er bedoeld wordt: een variatie van zoete fruitsmaakjes, die je nog kan terugvinden in de harde fruitsnoepjes zoals Rang. Je ervaart echt steeds een ander snoepje. De smaak is prettig, zoet en ook een beetje fris, en niets doet vermoeden dat het hier om een goedkopere liquid gaat.
Ik heb het mezelf al eens eerder afgevraagd: wanneer is een liquid een Premium liquid. Volgens mij ligt dit aan de basis van een liquid en niet aan een smaak. Deze liquid is voor mij geen Premium, maar wel een smakelijke All Day Vape. Ik heb er totaal geen moeite mee gehad om de Gemengd Fruit de gehele dag door te dampen en kan deze zeker aanraden aan dampers die een niet te dure liquid zoeken met een duidelijke smaak.

Blauwe Bessen van FS Gold Premium Liquids

Blauwe Bessen

De tweede smaak die ik wil testen is de smaak Blauwe Bessen van FS Gold Premium Liquids. Ook bij deze smaak moet ik direct doorgeven dat het een liquid is voor een damper die een lekkere liquid zoekt die niet te duur moet zijn. Ik noem dit dag dampers. Dit bedoel ik niet verkeerd, maar er zijn genoeg dampers die gewoon een lekkere liquid willen hebben die niet te veel kost. Voor die mensen die ook nog liefhebber zijn van fruitsmaken is Blauwe Bessen van FS Gold Premium Liquids zeker aan te raden. Ik vind deze liquids nog iets lekkerder dan de Gemengd Fruit, omdat deze smaak herkenbaar naar voren komt. Je proeft ook Blauwe Bessen en de smaak is lekker zoet met toch een iets zurige nasmaak. Dus wat dat betreft is de smaak opbouw best goed.  Door de PG/VG verhouding van deze liquid krijg je ook bij deze liquid een behoorlijke Throath Hit, maar ook het dampvolume van deze liquid is goed.

Al met al een goede liquid, zeker gezien de prijs, die het proberen best waard is. Later kom ik in een review nog terug op de Tabak en Koffiesmaak van FS Gold Premium Liquids.

De flesjes worden geleverd in 10 ml met een verhouding van 57% PG/27% VG en met de nicotinegehaltes van 6,12 en 18 mg. Uiteraard is er ook een variant zonder nicotine.
De FS Gold Premium Liquids zijn te koop bij Comfort Smoke.

logo CS

1 Comment

  1. Jolanda /

    Spannend Rob, ik mag toevallig ook deze 2 liquids uitproberen/testen.
    Ik heb heel benieuwd of ik hetzelfde eruit kan halen met mijn setup (Istick 20w + Nautilus Mini)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck