FS Gold Premium Liquid

feb 05, 15 FS Gold Premium Liquid

FS Gold Premium Liquid

100ejuice

In het 2e gedeelte van FS Gold Premium Liquid wil ik nog eens 2 smaken van dezelfde lijn reviewen. In deel 1 heb ik het al gehad over deze frisse liquids voor een vriendelijke prijs,maar de smaak moet natuurlijk wel bekend gemaakt worden.

Daarom hier nog een keer de smaakbeleving van de FS Gold Premium Liquid.

Capuccino van FS Gold Premium Liquid

FS Gold CappucinoFS Gold CappucinoFS Gold Cappucino

De meest opvallende vind ik wel de smaak Capuccino XL van FS Gold Premium Liquid. Deze koffievariant mag zeker de naam XL krijgen omdat bij deze liquid de smaak van koffiebonen duidelijk naar boven komt. Daarnaast is de smaak zoet als de opgeklopte melk en daarom als All Day Vape weer prima te dampen. Ik had zelf niet verwacht dat deze liquids zo goed zijn mede gezien de prijs, maar ik vind vooral de Capuccino XL boven verwachting.

Mojito XL van FS Gold Premium Liquid

FS Gold Mojito

Een frisse iets zurige smaak met een duidelijke limoensmaak. Ook deze liquid heeft een XL smaak. Deze komt duidelijk door en is lekker fris. Opvallend is de Throath Hit. De smaak wordt een beetje rauw naarmate je er langer van dampt. Zoals al eerder aangegeven zijn dit dagdampers en ook de Mojito van FS Gold Premium Liquid kan je gerust de hele dag prettig blijven dampen.

De FS Gold Premium liquids worden geleverd in flesjes van 10 ml en voldoen aan de Nederlandse wetgeving. De nicotinegehaltes zijn, 6, 12 en 18 mg, maar ook zonder nicotine te koop. De verhouding van de liquid is 57% PG/ 27% VG.

logo CS

1 Comment

  1. reynders /

    wat vind u van de liqud tobacco extreme tabak smaak proeft die harder naar tabak als de ry5 graag reacktie bij voorbaat dank

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck