Fire Blast van Cloud Chasers Inc

nov 12, 14 Fire Blast van Cloud Chasers Inc

Fire Blast van Cloud Chasers Inc

fire Blast CCI

Deze keer weer een speciale liquid de Fire Blast van Cloud Chasers Inc. Deze liquid wordt gebruikt door Cloud Chasers en is eigenlijk alleen geschikt om te gebruiken in RBA’s of terwijl Drippers. Ik begin maar gelijk met de verhouding omdat de verhouding PG/VG voor deze liquid cruciaal is. De verhouding is 90% VG en 10 % PG. Dit is belangrijk omdat Cloud Chasers graag zoveel mogelijk damp willen maken met hun drippers.

Voordat ik deze liquids ging proeven, heb ik eerst een kleine cursus Cloud Chasing gedaan, zodat ik wel dezelfde beleving zou krijgen met mijn dripper. Voor een verslag van deze meeting kan je terecht op mijn ervaring met Cloud Chasen.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de smaak goed is dus onderwerpen we 4 smaken aan een smaaktest.

Als eerste is dus aan de beurt de Fire Blast van Cloud Chasers Inc. De Fire Blast wordt omschreven als een boost van fruitsmaken met perzik, groene appel en Mango en natuurlijk niet te vergeten Meloen. Als jullie meer van mijn reviews hebben gelezen weet je dat  ik geen voorstander ben van Meloen. Hier spreken we echter over iets heel anders. Het gaat hier om grote wolken en een smaaksensatie die daardoor zijn weerga niet kent. Niet alleen voor de damper maar ook voor de omgeving wordt er een wolk aroma de kamer ingeblazen die zijn weerga niet kent. De overige smaken van groene appel en Mango maken de smaak van meloen zelfs prettig. De smaak is zo overweldigend en zoet dat je direct naar meer verlangt en de omgeving ook !

Cloud Chasers

De smaak is bijzonder lekker en dit heeft alles te maken met de zuivere liquid van 90% VG en de goede aroma’s die nodig zijn om VG smaakvol te krijgen, want hou er rekening mee dat VG ten eerste veel moeilijker smaken opneemt, maar ook dat je er meer aroma voor nodig hebt om de enigszins weeige maak van VG te kunnen verbloemen. En ik moet zeggen dat dit prima is gelukt. Je proeft niets weeigs en de smaak is echt overweldigend lekker. Ik ben dan ook heel benieuwd geworden naar de andere smaken van Cloud Chasers Inc en heb er gelukkig nog 3 liggen. De overige 3 zal ik in 1 review belichten omdat het dan meer om de smaak gaat en niet meer om de toepassing. De flesjes zijn voorzien van alle wettelijke bepalingen zoals een kindveilige sluiting, enz. Op deze flesjes bevind zich geen “doodskop/schadelijk” omdat er bij mij geen nicotine inzit. Ik neem aan dat dit wel het geval is wanneer er wel nicotine in zit.

Nogmaals is deze liquid bijzonder geschikt om in Drippers te gebruiken en natuurlijk helemaal geschikt om mee te Cloud Chasen. Omdat ik ze voor het Cloud Chasen heb gebruikt ben ik gegaan voor een 0% Nicotine variant, omdat ik zelf bij gewoon dampen al niet hoog in de nicotine zit. De liquid van Cloud Chasers Inc is ook te koop met 3, 6 en 12 mg nicotine en dat is voor mij prima te doen met een standaard dripper maar niet voor Cloud Chasing. maar ja, ieder zijn meug en gelukkig is de keuze daar om meer nicotine aan te schaffen.

Als liquids hoog scoren zoals de Fire Blast dan krijgen ze van mij een Editor’s Choice. Ik moet zeggen dat deze liquids speciaal voor Drippers zijn en niet in een standaard Atomiser kunnen worden gedampt. Daarom deze keer niet ondanks dat de liquid het zeker verdient. Ik zeg, speciaal voor de Drippers onder ons, de liquid van Cloud Chasers Inc is er speciaal voor gemaakt, dus aanschaffen en genieten.

Cloud Chasing Inc Europe

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck