Fame en Passion van Obsession

nov 29, 14 Fame en Passion van Obsession

Fame en Passion van Obsession

obsession-e-liquid

 

En wederom hebben we een goede en lekkere liquid aan onze reviews kunnen toevoegen. Deze keer betreft het een liquid waarvan de benamingen een beetje geobsedeerd overkomen, maar wat de smaak nou precies is heb ik nog nergens kunnen vinden. Ik wordt vrolijk van de flesjes en het etiket. Het ziet er allemaal netjes uit. De glazen flesjes zijn voorzien van een dop met pipet en zijn voorzien van een kindveilige sluiting. Op het etiket staat een beschrijving van de smaaksensatie en in de flesjes zit 15 ml liquid waarvan niet wordt aangegeven wat de verhouding VG/PG is. Als ik moet gokken schat ik de VG verhouding toch wel op 60% en de viscositeit doet dit ook vermoeden.

De smaken zijn vol en niet te zoet, wat ik altijd wel een goed teken vind. Je kan een liquid wel volstoppen met smaakstoffen, maar de perfecte verhouding, zodat het voor meerdere mensen lekker is, wordt toch iets moeilijker. Bij deze liquids is dit echter prima gelukt. Zoals ik al zei, de smaak is vol, maar niet te zoet en als je door de beschrijving kan lezen kom je aardig in de buurt van de smaak die zij beschrijven.

Fame van Obsession

obsession-fame

 

De liquid Fame van Obsession is een liquid die het moeilijkst te beschrijven is. Doordat er meerdere smaken zijn verwerkt in deze liquid is het lastig de hoofdsmaak er uit te halen. Daarnaast ligt het ook nog op welk apparaat deze liquid wordt gedampt, want ook dat bepaald in meerdere mate de smaak. In een standaard tank proef je banaan en een beetje aardbei, daarnaast kokos creme in mindere mate en een iets zurige nasmaak van ananas. Ga je deze liquid echter dampen met een dripper of een zwaardere tank dan veranderd deze smaak behoorlijk. Je krijgt dan eigenlijk de combinatie van Banaan en Aardbei, maar het geheel wordt echt één geheel, waardoor het een iets zachtere smaak krijgt met een nasmaak van ananas. Het krijgt een beetje een zachte Milkshake smaak, waarbij niet één smaak meer overtreffend is. Dit maakt deze liquid wel heel speciaal. Je kan niet precies zeggen wat je dan proeft, maar de combinatie van smaken maken het een Tropische verrassing. Deze liquid is te dampen in verschillende Tanks, waarbij de smaak van banaan meer overkomt in een standaard tank, en de banaan-aardbei combi meer naar voren komt inde zwaardere tanks. De Ananas is in beide tanks te proeven. De kokos melk smaak maakt het wel af, maar persoonlijk heb ik een smaakblok wat betreft kokos. Ik proef wel de melk, maar minder de kokos.  Deze smaak vind ik wel erg lekker en hoort zeker thuis bij de betere liquids.

Passion-Shot

 

De liquid Passion van Obsession is van dezelfde kwaliteit als de andere smaken en heeft ook dezelfde basis. De smaak van de Passion wordt gevormd door een combinatie van Custard en aardbei en maken deze smaak al bijzonder. daarnaast is er sappige melk toegevoegd, wat dit is weet ik niet, maar het zorgt er voor dat je een beetje een Milkshake idee krijgt. Zelf heb ik dit niet want ik associeer Milkshake met kou en “Brainfreeze” en dat voel ik hier niet. Wel is deze Passion van Obsession een lekkere liquid waarbij de Aardbei/Custard combinatie een positieve bijdrage levert aan deze liquid. Geen aardbei snoepjes of zoete karamel, maar een weloverwogen combinatie van lekkere aardbeismaak en echte custard. De melktoevoeging maakt het totaal zachter van smaak en dit trio van smaakstoffen zorgen voor een heerlijk weekje dampen met perfecte liquids.

De glazen flesjes van Obsession, waarvan 6 smaken beschikbaar zijn, worden geleverd in 15 ml hoeveelheden en bevatten 6, 12 of 18 mg nicotine.Daarnaast is er een variant zonder nicotine.

ewolk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck