EGO W van LaKraft

ego-w2

LaKraft heeft als e-sigaret o.a. de EGO W als starters pakket. Er zijn 2 soorten de Single en de Dual versie, waarbij de dual versie EGO W alle standaardbenodigdheden 2 x is uitgevoerd.

Ik test de Blauw Metallic versie en natuurlijk de voor mij nieuwe Atomiser die daarbij hoort.

De EGO-W is een atomiser die niet demontabel is. Het is eigenlijk een wegwerptankje, en dit heeft als voordeel dat je geen onderdelen hoeft aan te schaffen, maar gebruik maakt van een nieuw tankje.

Het vullen van de Atomiser moet worden uitgevoerd met het bijgeleverde flesje met naald en kan vanaf de bovenkant worden uitgevoerd.
De batterijen hebben een capaciteit van 100 Mah en dat is behoorlijk voor een starters set. De batterijen zijn in dezelfde kleur als de rest van de EGO W en vormt daardoor een mooier geheel.
Wil je zien hoe dit gaat, kijk dan even op de site met mijn filmpje van de EGO-W

ego-w5

LaKraft verkoopt de EGO W als starters set met 1 batterij in verschillende mooie kleuren voor de vriendschappelijke prijs van 33,50 euro.
De dubbele uitvoering met 2 atomisers en 2 batterijen kost 50,00 euro

Ben je zoek naar een goed setje waar je mee voor de dag kan komen, en die je overal mee naartoe kan nemen.

Ikzelf vind de EGO W een fijne damper voor dagelijks gebruik en kan deze set aanbevelen aan iedere beginnende damper.

lakraft-banner

Sinds Januari gestopt met roken en gestart met Dampen. Maak nu zelf liquids en test verschillende zaken die te maken hebben met elektronisch roken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*