E-Sy van Smokies

Er is een nieuwe E-sigaret op de markt met de naam E-Sy, een elegante e-sigaret met een nieuwe Clearomiser en een speciale batterij. Er is nog geen officiele informatie van deze e-sigaret en ook is deze nog niet te vinden op de website van Smokies. Dit maakt het nog interessanter om een review te schrijven van deze nieuwe e-sigaret. Want nu ben ik echt de eerste die deze E-Sy voor het eerst in handen heeft.

Zoals we gewend zijn van Smokies (een Italiaans concept) hebben zij een lijn van producten die volledig op elkaar zijn afgesteld. Beginnend met een degelijke en mooi afgewerkte verpakking, zit er altijd iets luxe in de doos.
e-sy2

Ook deze keer is dit niet anders. De E-sy wordt geleverd in een mooi doosje met magneetsluiting en de e-sigaret zit mooi ingesloten en opgeborgen in het doosje. Onderin het doosje en mooi verborgen vind je de oplader voor USB en een stekker voor je wandcontactdoos om de e-sigaret op te laden. De gebruiksaanwijzing en instructieboekje in het Engels en het Italiaans maken het geheel compleet. Ik mis de Nederlandse gebruiksaanwijzing nog steeds, maar kan het prima volgens in het Engels.

De E-Sy bestaat zoals de meeste e-sigaretten uit 2 delen, de Clearomiser en de batterij.

De nieuwe Clearomiser is de Vega V2 en is een verdamper met single top coil, die wordt geleverd met standaard 2,1 Ohm, voldoende om lekker te dampen. De vorige versie van de Vega, die nog steeds veel wordt gebruikt (ook door mij) is al één van de beste verdampers qua hoeveelheid damp. De coil kan vervangen worden en is dus ook los te verkrijgen.
De nieuwe Vega is eleganter en vlakker afgewerkt dan versie 1, en je voelt behalve de degelijkheid ook dat er betere afsluitringen zijn gebruikt. Nou lekt de Vega toch al niet maar door de rubberen ringen voelt het nog iets steviger dan bij de oude versie en sluit mooier aan bij de nieuwe batterij. De Vega V2 is net als zijn voorganger eenvoudig bij te vullen en lekt niet.

e-sy1

De batterij is een zogenaamde automatische batterij: 650 mAh en 4,2v output. Deze batterij heeft geen drukknop, maar wordt geactiveerd wanneer je damp inneemt. Daardoor krijg je meer het idee alsof je echt aan het dampen bent. Tevens kan je deze gewoon meenemen zonder het gevaar te lopen dat de zogenaamde vuurknop onnodig en onbedoeld wordt ingedrukt. Verder valt er weinig te vertellen over de batterij, omdat er niets mis mee is. De batterij is licht, handzaam, uitgevoerd in geborsteld RVS. aan de zijkant de naam SmokieS, en onderop de S die oplicht bij dampen.

De Clearomiser Vega V2 is ook los te koop en in een transparante variant, die ook erg mooi past bij de automatische batterij. Daarom is deze Vega V2 ook zeker aan te bevelen als extra Clearomiser.

Wij je deze zien in mijn filmpje, kijk dan bij mijn video’s

Sinds Januari gestopt met roken en gestart met Dampen. Maak nu zelf liquids en test verschillende zaken die te maken hebben met elektronisch roken

2 Comments

  1. Is dit niet gewoon de Justfog maxi clearomizer???. En hoeveel inhoud heeft deze batterij??

    Reply
    • Justfrog lijkt op de Vega 1, niet op de Vega V2. de batterij is een 650 Mah en 4.2 volt output.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*