Pulse van Smokies

Weer een mooie e-sigaret. Deze keer de Pulse-Leonardo van Smokies die uit de One’s collectie komt. Deze hoort echt bij de collector’s items. Een serie van 8 mooi vormgegeven e-sigaretten de voorzien zijn van een mooie zeefdruk.
Degene die ik test is een tijgerprint, en zeer mooi vormgegeven. Het lijkt in eerste instantie op een pen, omdat er een dop opzit, die precies aansluit op de body en de batterij.

pulse, puls-leonardo, smokiesDe batterij is een 650 Mah batterij, voldoende voor de gemiddelde damper om een dagje mee door te komen. Er wordt geen USB of stopcontact oplader standaard meegeleverd, maar omdat het een standaard batterij betreft is dit geen probleem. Aan de onderkant is de batterij voorzien van de letter S, die oplicht wanneer de vuurknop wordt ingedrukt. Ook de vuurknop is verlicht en gaat van wit naar blauw, naarmate de batterij leger raakt. Ook hier het systeem van 5 keer indrukken om de batterij aan- of uit te zetten

De verdamper zit in de huls verwerkt en kan er gemakkelijk uitgehaald en vervangen worden. Als je er meerdere hebt is het ook te gebruiken om een ander smaakje in te doen, en dus snel te wisselen. Het betreft hier een topcoil verdamper die eenvoudig aan de bovenzijde te vullen is. Door de bovenzijde er af te trekken ben je direct bij de tank en kan bijgevuld worden. De E-sigaretten hebben een witte en ronde driptip, en zijn vervangbaar.

Het mooie design maakt van deze e-sigaret een elegante e-sigaret waar je mee voor de dag kan komen. Het is natuurlijk vooral een mooi kado om te geven als je iemand van het roken af wilt helpen, maar ook mooi om zelf de sier mee te maken.  Er zijn 8 variaties van deze mooie lijn van de One’s.

De gehele collectie is te koop bij Smokies

212300_pulse_serpente

 212301_pulse_farfalla 212302_pulse_ciliegio 212303_pulse_goccia 212305_pulse_matrix 212306_pulse_puzzle 212307_pulse_biohazard

Wordpress review & magazine template Edgedol.