epower2

 

Er is mij gevraagd de EPOWER mod te testen. Zelf ben ik al iets verder en in eerste instantie vond ik deze batterij een beetje te klein voor mij; daarnaast is het alleen Variabel Voltage en zwaardere gebruikers zijn verwend en willen zowel Variabel Voltage als Variabel Wattage. Maar natuurlijk ben ik altijd voor testen en dus ook de EPOWER in de oplader gedaan en kijken wat dit kleine apparaatje voor mij kan betekenen.

De EPower 2200mAh Mod batterij en telefoon lader is een handig en ook veelzijdig apparaat. Niet alleen kan het fungeren als een  batterij voeding voor de favoriete clearomizer of tank, maar het kan ook gebruikt worden voor het opladen van uw andere apparaten, zoals een mobiele telefoon of tablet met behulp van de meegeleverde USB multi-laadkabel. Dus in eerste instantie is dit een reserve batterij voor als er geen stroom in de buurt is om bijvoorbeeld je telefoon op te laden.
Als extra optie bij deze batterij is een 510 connector.

De 510 aansluiting is voor de standaard clearomisers en mijn Nautilus Mini past er precies op. Grotere clearomisers of Atomisers gaan dus niet passen. Nou is dit ook niet echt nodig want ik ben zeer tevreden met de Nautilus Mini, en standaard Atomisers heb ik in overvloed. Een groot pluspunt vind ik de kracht van de batterij in verhouding met de grootte van het apparaat. De batterij gaat met gemak de gehele dag mee.

De USB multi-laadkabel heeft een standaard USB-aansluiting aan de ene kant en de andere kant bevat de aansluitingen voor de iPhone, de  iPhone 5, en micro-USB (Android).

Dit is bijzonder gemakkelijk. Omdat de EPOWER zo klein is kan je deze ook meenemen als reserve batterij voor verschillende telefoons. Daarnaast is er de Pass True mogelijkheid, zodat je kan dampen én opladen tegelijk.

Dit is het perfecte toestel voor dagelijks gebruik of gewoon te dragen als een back-up apparaat om als esigaret te gebruiken, of je telefoon of tablet op te laden als dat nodig is. De powerknop is voorzien van een lampje die aangeeft wat het voltage is en loopt op van 3 tot 5 volt in 6 verschillende kleuren.
lichtblauw (3,0)V, lichtgroen (3,3V),donkergroen (3,7V), violet( 4,2V), blauw (4,6V) en rood (5,0V).

epower mod

 

Kit bevat:
1 x ePower apparaat
1 x USB multi-laadkabel
 2 x HD beschermfolie (voor- en achterkant)
1 x Stof Doek/Tasje
1 x Handleiding

Persoonlijk vind ik het een superhandig en handzame batterij die ik de afgelopen dagen vaker heb gebruikt dan dat ik gedacht had. Het instellen van het juiste voltage voor je tank doe je eigenlijk maar 1 keer omdat het dan eigenlijk altijd voor een goed dampvolume zorgt.

De EPOWER is te koop bij E-Cigsmart en als je op onderstaande link klikt kom je direct bij het uiterst handzame apparaatje.

ecigsmartRDD

Wordpress review & magazine template Edgedol.