EGO W

Ego W van LaKraft

 

Bij LaKraft is de EGO W te koop, een mooi vormgegeven e-sigaret, die lijkt op een ietwat te groot uitgevallen pen. Ik heb de Metallic blauwe uitvoering in de test, en moet zeggen dat ik het een mooie e-sigaret vindt. Er zijn 2 sets die te koop worden aangeboden en beide zijn compleet uitgevoerd. De Double Set met 2 EGO-W atomiseres, 2 x 1100 Mhz batterijen, een USB lader en etui en een extra flesje met naald, die je nodig hebt om de Atomiser te vullen. De batterijen van 1100 Mah zorgen ervoor dat je eigenlijk nooit zonder batterij komt te zitten, en dat is een fijne gedachte.

De EGO-W is een atomiser die niet demontabel is. Het is eigenlijk een wegwerptankje, en dit heeft als voordeel dat je geen onderdelen hoeft aan te schaffen, maar gebruik maakt van een nieuw tankje.  Hierdoor is het ook mogelijk om snel te wisselen van smaakjes, als je tenminste extra tankjes aanschaft. De inhoud is 2 ml en daardoor geschikt om een dagje mee te dampen. De coil heeft een weerstand van 2,4 Ohm wat zorgt voor een goed dampvolume. Het platte mondstuk is van rubber en voelt prettig aan.

Het vullen van de Atomiser moet worden uitgevoerd met het bijgeleverde flesje met naald en kan vanaf de bovenkant worden uitgevoerd.
EGO W refill

De EGO W is in verschillende kleuren te koop en zijn allemaal in een Metallic kleur uitgevoerd. Dit geeft een mooie uitstraling van de EGO W.

ego-w4  ego-w5

De batterijen hebben een capaciteit van 100 Mah en dat is behoorlijk voor een starters set. De batterijen zijn in dezelfde kleur als de rest van de EGO W en vormt daardoor een mooier geheel. Hou er rekening mee dat zwaardere batterijen zoals deze ook langer bezig zijn om weer volledig op te laden. Ik vind daarom een tweede batterij geen overbodige luxe.

Ik heb er een filmpje van gemaakt, terwijl dit eigenlijk niet nodig is omdat de EGO W super makkelijk in bediening. Als je eenmaal weet hoe de atomiser gevuld wordt, is het alleen nog maar een kwestie van dampen.

LaKraft verkoopt de EGO W als starters set met 1 batterij in verschillende mooie kleuren voor de vriendschappelijke prijs van 33,50 euro.
De dubbele uitvoering met 2 atomisers en 2 batterijen kost 50,00 euro

Ben je zoek naar een goed setje waar je mee voor de dag kan komen, en die je overal mee naartoe kan nemen, dan is de EGO W zeker een aanrader en bij LaKraft te koop.

Wordpress review & magazine template Edgedol.