Deze keer leggen we de Avatar V2 van de Puff Store op de testbank die alleen qua uitstraling al een hoofdprijs zou moeten verdienen. De uitstraling van de Avatar is bijzonder strak van vormgeving, zeker omdat het uiteindelijk een semi-beginners setje betreft; tenminste voor iemand die al vele mods heeft uitgeprobeerd.
Deze test doe ik dan ook speciaal voor diegenen die naast een beginners setje toch iets speciaals willen hebben. Dan ben je met deze Avatar in ieder geval op de goede weg.
We kijken eerst wat je krijgt voor de prijs met de technische details, vervolgens bekijken we de uitstraling, functionaliteit en het gebruikersgemak van zowel het batterijgedeelte als de Clearomiser die er bij wordt geleverd.

Avatar V2

Laten we bij het begin beginnen. Bij de aankoop van de set ontvang je het volgende:
Avatar 2.0 batterij – 550mAh – 3,9V
2x Avatar 2.0 Clearomiser
1x Oplaadkabel Micro-USB
1x USB wandstekker
1x Meertalige handleiding incl. NL

Avatar V2 Box

Dit standaard setje wordt aangeboden in een kubus-achtig geheel wat er erg verzorgt uitziet. Een mooi ontwerp kan je aan de Italianen wel overlaten.

Wat je niet op de bovenstaande foto’s ziet is het mooie design. De Avatar is namelijk plat, maar wel mooi afgerond. Aan de zijkant zitten 5 lampjes weggewerkt die een indicatie geven hoeveel batterij power er nog is. De drukknop is bijzonder mooi weggewerkt en geeft aan de randen een subtiel beetje licht als je aan het dampen bent. Aan de onderzijde zit de mini USB aansluiting om de batterij op te laden.

puff-avatar-2

 

Het gebruik van de Avatar V2 is vrij eenvoudig. Door 5 keer op de power knop te drukken zet je batterij aan en nogmaals 5 keer drukken zet het geheel weer uit. De Clearomiser past, wel een beetje strak, mooi in de platte batterijen maakt het een mooi geheel. Door het plastic mondstuk te verwijderen kun je de Clearomiser gemakkelijk bijvullen. Dus ook bij deze set kan je Clearomiser gewoon laten zitten bij het navullen. Het mondstuk (Driptip) zit stevig in de Clearomiser waardoor er van lekkage geen sprake is. Het geheel is licht en handzaam.

Ik kan er natuurlijk zelf een filmpje van maken, maar dat kan de fabrikant veel beter en ook mooier.

 

Voordelen:
Zeer mooi vormgegeven en handzaam apparaat.
Mini USB aan de onderzijde is mooi weggewerkt.
Gemakkelijk bij te vullen.
Een echte lichtgewicht.

Nadelen:
De Clearomiser is een topcoil, waardoor de damp warmer is; dit hoeft voor een ander geen nadeel te zijn.
Tijdens het opladen kan je de Avatar niet gebruiken.

De Avatar V2 is te koop in 3 verschillende kleuren; in alle 6 de Puff Store winkels en natuurlijk in de Webshop voor de prijs van 65,00 euro.

Puff-logo

 

 

Wordpress review & magazine template Edgedol.