Whiff E-liquid 100% VG

Whiff E-liquid is een 100% natuurlijke e-liquid gemaakt in Italië. Deze e-liquid wordt geleverd in varianten met alleen Kudzu en Nicotine & Kudzu.

Kudzu Plant
Kudzu is een klimplant die vooral bekend is als een invasieve soort in de Verenigde Staten en Australië. De plant komt van nature voor in het zuiden van Japan en het zuidoosten van China.

Deze e-liquids bestaan uit alleen natuurlijke ingrediënten en bevatten alleen VG, dus geen PG.
Whiff kenmerkt zichzelf door subtiele en zachte smaken en veroorzaakt geen droge mond of keel bij het dampen.

Het Kudzu extract is bedoeld om de behoefte naar nicotine te doen afnemen. De isoflavones in Kudzu verbindt zich aan de nicotine receptoren in de hersenen en kan de behoefte aan nicotine doen afnemen.

Kudzu is een plant die behoort tot de legume familie, al meer dan 1300 jaar bekend in de Aziatische keuken. Het bezit de eigenschappen van goede isoflavones die een heilzame werking geven in het enzymen systeem om nicotine uit het lichaam te verdrijven en zodoende het gebruik van nicotine te verminderen. Dit kan ontwenningsverschijnselen verminderen bij het afbouwen van het nicotinegehalte.

Ingrediënten: PnEur glycerine (=VG), Sorbitol, demi water, Puearialobatawortel extract (Kudzu), aroma’s, nicotine (indien men hiervoor kiest)

De verpakkingen van de Whiff e-liquid zijn in het Nederlands en voldoen aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

De liquids is verkrijgbaar in de volgende smaken:

Whiff Tobacco Dark

Wiff Tobacco Medium

Whiff Caramello, lees meer …..

Whiff Cola

Wiff Nocciole -een enigszins houterige smaak met een nasmaak van noten. Lees meer …

Whiff Liquirizia

Whiff Fruttato

Whiff Menta

Whiff Rum

Whiff Mela, een frisse appelsmaak. Lees meer …

Whiff Caffé

Whiff Tobacco Light… Lees meer ….

Na jaren van studies, is gezond roken eindelijk mogelijk; dit dankzij een Italiaanse onderzoek en ontwikkeling team dat bestaat uit Dr. Dissette van de Universiteit van Ferrara, van de farmaceutische partner Pharmaday, en van de managers van Whiff .

Dit partnerschap heeft in feite het leven gegeven aan een innovatief merk van liquids, die wordt verondersteld om iedereen te laten genieten van enkele aangename momenten, waardoor tegelijkertijd hun welzijn verbeterd. Whiff vertegenwoordigt inderdaad een waardevolle hulp in de strijd tegen de nicotine verslaving, in een volledig natuurlijke manier. Wat Whiff zo bijzonder maakt zijn de vloeistoffen, internationaal gepatenteerd.

Deze worden uitsluitend geproduceerd in Italië, zijn 100% natuurlijk en zijn nicotine-vrij, de nicotine is vervangen door een extract van Pueraria lobata Kudzu , die inwerkt op de nicotine-receptoren en remt de verslaving ervan.

De vloeistoffen hebben een beschermend effect op de luchtwegen en helpen bij het houden van een gehydrateerde mond, dankzij de basis die 100% natuurlijk is en zonder propyleenglycol (PG).

Deze liquids zijn te koop bij Goedkooproken.net

Wordpress review & magazine template Edgedol.