E-Liquids

Testen van allerlei E-Liquids

The Perfumer's Apprentice Pina Colada

Op deze pagina en in de Blogs vindt u onze testen van e-liquids.

Het testen van e-liquids bestaat uit het testen van standaard liquids van verschillende fabrikanten. Het zelf mixen van e-liquids vind u bij recepten !

In eerste instantie testen wij de e-liquids die wij zelf hebben aangeschaft. Wij hopen natuurlijk dat bedrijven e-liquids gaan aanbieden om door ons te laten testen. We gaan er van uit dat de aanbieders geen goedkope en/of slechte e-liquids zullen aanbieden, maar wij zullen alle e-liquids eerlijk beoordelen.

Wij doen dit op een eerlijke manier, maar de echte slechte e-liquids zullen niet zo snel aangeboden worden om te testen. Anderzijds waarschuwen wij leveranciers van te voren als de e-liquids door ons niet lekker gevonden worden.

Er blijft natuurlijk 1 probleem en dat is dat je steeds meer verwend wordt met e-liquids van hoge kwaliteit en daardoor de simpele e-liquids al snel niet meer lekker vind. Daarom hebben we ook een testteam waar steeds nieuwe dampers bij komen, en laten hun vervolgens ook proeven.

Er zijn veel verschillende e-liquids in de handel en de Italiaanse, Franse en Amerikaanse komen meestal als beste uit de bus. Toch zijn er Nederlandse leveranciers die goede e-liquids maken. Daarnaast is natuurlijk ook belangrijk mede omdat het logisch moet zijn dat een e-liquid van 30 euro wel van een heel goede kwaliteit moet zijn. Dit kan natuurlijk nog steeds betekenen dat de smaak niet lekker is. Dit blijft altijd persoonlijk. Wij zeggen het er ook bij als een smaak ons niet bevalt, maar de kwaliteit wel hoogstaand. is.

The Perfumer's Apprentice Honey

Tevens is de verhouding van Vegetarische Glycerine (VG) in verhouding tot Pharmaceutische Glycerine (PG) ook een belangrijk gegeven. Er zijn mensen die allergisch zijn voor PG, maar er kunnen ook mensen allergisch zijn voor VG (Noten). De VG zorgt voor meer dampvolume en de PG zorgt voor meer Throath hit.

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over de verschillende soorten e-liquids, maar deze komen vanzelf voorbij tijdens de review. Kijk anders even bij de Basis van Liquids, hier kan je ook informatie terugvinden over e-liquids en het zelf maken daarvan.

e-liquids

Als laatste hopen wij allereerst veel plezier te beleven aan het testen en reviewen van e-liquids en voor de lezers een begin hebben gemaakt naar de verscheidenheid en smaken van de verschillende e-liquids.

Heb jij interesse om mee te doen, stuur dan een mailtje.

 

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck