Dream Riserva van Puff

apr 16, 15 Dream Riserva van Puff

Dream Riserva van Puff

riserva

De liquid Dream van de Puff Store behoort ook tot de Riserva soorten. Dit is de Premium lijn van de Puff Store. Zelf noemen zij de smaak roltabak.
Hier noemen we het shag. Want de smaak van Dream behoort tot de shag soorten.
Deze smaak behoort tot de zeer lichte shagsmaken en heeft de neiging om in de keel te blijven hangen  met een nasmaak die echt doet denken alsof je een shaggie hebt gerookt. De zogenaamde asbaksmaak. Zeer netjes van smaak, waarbij je proeft dat de smaak Dream behoort tot de Riserva met zijn ietwat vettige smaak die ook terug te vinden is in de andere Riserva smaken.

Persoonlijk mag de tabakssmaak nog iets meer naar voren komen, maar ben je een liefhebber van de lichtere tabakssoorten dat is deze smaak zeker een aanrader. Zacht met een duidelijke nasmaak van shag. De liquid gaat eigenlijk ongemerkt tot het einde door de tank waardoor het ook kan worden toegevoegd bij de serie all day vapes en de gehele dag kan worden gedampt zonder dat het gaat vervelen.

amsterdam_0

Dus voor mij een prettige zacht smakende tabakssoort die zeker bij de betere liquids thuishoort. Ik ben persoonlijk al fan van Italiaanse liquids en krijg steeds meer de neiging om over te stappen op zoete smaakjes omdat ik de tabakssmaken nooit echt kan terugvinden. En ik moet ook eerlijk zeggen dat ook bij deze liquids niet de echte analoge smaak van tabak wordt ervaren. Bij deze krijg ik echter wel een nasmaak in mijn keel die echt het gevoel geeft alsof je een sigaret of shaggie hebt gerookt. Het is dus wel mogelijk om het gevoel na te maken. Een echte tabakssmaak zal ik nooit tegenkomen maar Dream van Riserva komt wel heel dicht in de buurt.

De Dream Riserva is exclusief te koop bij de Puff Stores zowel in de webwinkel als in de 6 stenen winkels, dus er zijn genoeg mogelijkheden om de Dream en andere smaken van Riserva een keer te proberen in een winkel. Ik vind de smaak beter overkomen in een iets zwaardere tank, dus hou daar wel rekening mee als je de liquid gaat proeven in een standaard tankje.

De liquid is te koop in hoeveelheden van 10g per flesje in de nicotinehoeveelheid van 4, 8 en 16 mg

Puff-logo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck