Desert Riserva van Puff

mrt 08, 15 Desert Riserva van Puff

Desert Riserva van Puff

Riserva van PuffDe Riserva is ook een liquid lijn van de Puff Store. Met 5 smaken die allemaal smaken naar Tabak heeft de Puff Store hiermee een basis lijn voor de tabak liefhebber. Riserva is een Premium liquid van de Puff Store met allemaal een tabakssmaak. Toch valt de Riserva in dezelfde prijsklasse als de Avatar.

De smaak die wij gaan testen is de Desert. Een originele Turkse tabaksblend, voornamelijk oriental tabak op smaak gebracht met virginia tabak. Met een milde constante smaak.

Maar wat vinden wij er zelf van ?
De Desert Riserva is in ieder geval een tabakssmaak en die vooral zacht van smaak is. De tabak is in dit geval niet overheersend maar je proeft meer de basis. Desert is in het algemeen al geen scherpe tabakssmaak en ook hier is deze smaak niet scherp, maar juist rustig en daardoor een All Day Vape met een extraatje.
Het extra gedeelte is hier de basis, die zorgt voor een zachte ietwat vettige smaak en daardoor tot de betere liquids gerekend kan worden. Hier en daar proef je een scherp randje van tabak maar absoluut niet overheersend.

riserva

Het is dus wel te merken dat zij het hier hebben over een Premium liquid, maar dan wel een Italiaanse Premium.
Wat precies de definitie van een Premium zou moeten zijn weet ik eigenlijk ook niet. Kijk ik naar Amerikaanse Premiums dan kan ik mij een voorstelling maken met mooie flesjes, dubbele smaken,basissmaken die uniek zijn, enz.

Bij Italiaanse liquids en ook bij de Desert van Riserva is dit anders. De flesjes zijn dezelfde als andere flesjes, de basis is goed en de smaak is ook goed. Waarom het een Premium is kan ik dan ook niet bepalen. De verhouding VG/PG is niet bekend dus daar zit het ook niet in. Er is niets mis met de liquid, het is zelfs bijzonder goed te dampen, dus ik weet niet waar Premium vandaan komt.
Geeft allemaal niet, de liquid is van goede en hoogwaardige kwaliteit, wat je ook mag verwachten voor de prijs. Dus ik vind de liquid gewoon lekker en zeker om deze als een volwaardige damper tot het einde op te maken. Ik ben benieuwd naar de andere smaken in deze Riserva lijn.

Het is de bedoeling om meerdere smaken te gaan reviewen, vandaar dat er een pagina is gemaakt met alle smaken van de Puff Store liquids. De pagina vind je door hier te klikken. Bezoek de pagina regelmatig om te zien welke smaak we nog meer hebben getest.

De Desert van Riserva,maar ook de andere smaken, zijn te koop in hoeveelheden van 10 mg en een nicotinegehalte van 4, 8 en 16 mg.

Puff-logo

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck