Delicious Myst van Dutchvapers

Zoals beloofd zou ik nog enkele liquids van Dutchvapers testen zodat je wat verschillende smaken naast de Dutch Pluid kan meebestellen.
Mijn keuze is gevallen op de Delicious Myst serie.

De keuze is op deze serie liquids gevallen omdat het een goedkope lijn betreft en het ondanks de goedkope prijs wel een bepaalde kwaliteit moet hebben. Momenteel heeft de webshop 22 smaken met verschillende nicotinegehaltes (6, 12 en 18mg) in flesjes van 10 ml. Alle soorten staan ook beschreven in mijn subrubriek E-Liquids. Natuurlijk is de smaak ook te koop zonder nicotine. De liquids bestaan uit 50% PG / 50% VG

tsunset

Eerst wil ik de liguid Tropic Sunset bespreken. Tropic Sunset is een vruchtensmaak, waarin verschillende vruchtsmaken zijn vertegenwoordigd.Welke vruchten dit zijn is me niet helemaal duidelijk maar ik proef in ieder geval een lichte appelsmaak en duidelijk de watermeloen, daarnaast blijft een soort ananas smaak achter, die je dat prikkelende gevoel geeft van echte ananas. De liquid is geen hoogstandje onder de liquids, maar voor en door de prijs mag deze zeker mee naar de volgende ronde.

Als tweede smaakje heb ik de Strawberry Kiss in de atomiser gestopt. Inderdaad proef je hier duidelijk Aardbei en nog meer de sap die overblijft als je aardbeien en tijdje met suiker laat inwerken. Dus vooral zoet, maar de smaak is goed. Ik denk dat de smaak nog beter tot zijn recht komt als je deze maakt met een hoger PG gehalte, omdat ik niet echt een liefhebber van superzoet. Misschien een klein beetje mint erbij ? Dus helemaal geen slechte smaak hoor, maar voor mij iets te zoet, zoals de naam KISS ook zegt.

aardbei
Als laatste in deze blog probeer ik nog even de Cappucino en bij het vullen merkte ik de lucht van karamel. Ook bij deze smaak ben ik onder de indruk van de volle smaak. Het is geen koffiesmaakje, maar een echte Cappuccino smaak zelfs met het beetje cacaopoeder op de schuimlaag. Alles klopt bij deze smaak. Verder is hier niets op aan te merken. Voor koffieliefhebbers een prima Cappuccino. Ik ga deze gebruiken in plaats van het dagelijkse bakkie koffie die ik ’s avonds altijd neem.

cappu

Ik ben zeer tevreden met de geteste smaakjes en had dit in eerste instantie niet gedacht.En ik ben naast de goede smaken ook gecharmeerd van de vriendelijke prijs voor deze
Delicious Myst liquids van Dutchvapers.

Er volgens nog meer smaakjes in een volgende blog, dus hou de site in de gaten of nog beter “schrijf je in ” en blijf op de hoogte.

Sinds Januari gestopt met roken en gestart met Dampen. Maak nu zelf liquids en test verschillende zaken die te maken hebben met elektronisch roken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*